fbpx

Jeg har i dag siddet og ordnet nogle små ting på Pinterest og faldt over en tendens, som jeg synes er vildt cool. Wallhangers af tørret græs, det passer perfekt ind til tidens trend om tørrede blomster og diverse dekorationer. Jeg kunne egentligt godt tænke mig at lave en selv, så jeg må lige se hvordan jeg kan gøre det. For jeg skal så meget have en wallhanger af tørret græs.

Udover de tørrede blomster og dekorationer, springer denne trend også lidt ud fra Nordisk boheme. Som er den her indretningsstil, hvor man indretter sig med naturlige elementer og naturlige farver. Vil du vide mere om nordisk boheme, så læs med i indlægget: Indretningsstil – Nordisk Boheme.

Domino // Rose Pearlman // Mr. bluesky // Roundnine9

Okay ved godt at billede 2, ikke er tørret græs. Men det ligner da meget godt. Synes den var værd at tage med, fordi udseendemæssigt minder den så meget om. Jeg er helt vild med den første wallhanger, den sender mig virkelig nogle skønne tropiske vibes. Hvem kunne ikke godt tænke sig tropiske vibes i ens hjem? Det kunne jeg i hvert fald godt.

Og hvor cool er det vævede tæppe med korn ikke lige? Der er bare nogle som er gode til at finde på alle mulige skøre ting, som samtidig ser super fedt ud. Den kan du forresten købe under mr. bluesky linket, hvis du også har forelsket dig i den, som jeg har.

Læs også: 5 trends lige nu – noget om rispapirslamper, farverige blomster og streger

Barefoot Gypsy // Barefoot Gypsy

HVAD TÆNKER DU OM TRENDEN MED WALLHANGERS AF TØRRET GRÆS?

Hvad tænker du om wallhangers af tørret græs? Er du fan eller er du måske mere til de “almindelige” wallhangers af stof? Hvis jeg får lavet en wallhanger af tørret græs, så skal jeg nok dele en guide til hvordan du selv kan lave en.

Læs også: Sådan ser mit kontor ud – min arbejdsplads

2 thoughts on “TREND – WALLHANGERS AF TØRRET GRÆS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top