fbpx

Så blev det fredag og hvilken bedre dag til at trække en vinder af konkurrencen – indretningshjælp til et valgfrit rum til en værdi af 10.000 kr. Jeg satte konkurrencen i gang lige før påske og nu kom tiden, til at gøre en af jer glade. Og jeg glæder mig helt vildt til, at komme igang med det projekt der skal laves.

Først og fremmest er jeg glad og taknemlig for alle jer der har deltaget og som har brug for lidt indretningshjælp, både her på bloggen, på facebook og instagram. Det var for mig lidt en kompliceret måde at holde en konkurrence. For der skulle jo holdes styr på alle de kommentarer alle tre steder. Så måske jeg i fremtiden vil holde konkurrencerne et eller to steder. Tre bliver lige lidt i overkanten. Men mere om det en anden gang, når der skal holdes en ny konkurrencen.

Læs også: Gratis ebog om planter

Indretningshjælp

Jeg har brugt random.org til at trække en vinder. Og vinderen blev Nicoline Hauge Lodahl, som har deltaget på instagram. Stort tillykke Nicoline, jeg sender dig en direkte besked på instagram. Jeg glæder mig så komme igang og se hvad vi finder ud af.

Så er der vist ikke andet at sige, end ha en rigtig skøn fredag og god weekend. Og husk at du kan følge med på min facebook side – Decor Studio, min instagram @decorstudiodk eller her på bloggen, for at holde dig opdateret på nye konkurrencer, bolig inspiration, tidens trends, få gratis ebøger og meget mere.

Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev lige her:
Du accepterer samtidig at dine personlige data gemmes i overensstemmelsen med privatlivspolitik. De anvendes kun til at sende nyhedsbreve ud.

Skriv dig op til et spændende nyhedsbrev om indretning

* indicates required

Læs også: 7 tips til at få små rum til at virke større

HAR DU BRUG FOR INDRETNINGSHJÆLP?

Har du stadig brug for hjælp til at komme i mål med indretningen. Vil jeg gerne give en rabat på 20 % af mine indretningspakker plus den efterfølgende timepris, hvis du skal have indrettet rummet eller hjemmet helt færdigt. Det vil sige at min timepris er på 520 kr. inkl. moms.

Du kan læse om mine indretningspakker lige her. Kørsel er ikke inkluderet i rabatten.

Tilbuddet gælder indtil fredag d. 31 maj. Du skal bare oplyse koden: 20imaj. Enten i mailen eller over telefon. Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig i mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top