fbpx

KONKURRENCE TID – Vind indretning af et valgfrit rum. Jeg vil gerne skyde påsken igang med en konkurrence. Så står du og drømmer lidt om at få lavet om? Er stuen blevet lidt for kedelig eller måske venter du snart en lille baby og skal have indrettet et børneværelse? Så er den her konkurrence lige noget for dig, du kan nemlig vinde indretning af det rum du drømmer allermest om, at få lavet om. Rimelig fedt ikke?

Konkurrencen er gældende for hele landet, så selvom jeg har kontor i midtjylland, kører jeg gerne ud til dig, om du så bor i Skagen eller på Sjælland.

Du kan vinde indretning af valgfrit rum
Konkurrence

DET KAN DU VINDE

Vinde indretning af et valgfrit rum til en værdi af 10.000 kr.

ET MØDE ANG. DET RUM DET OMHANDLER
(Alt efter din bopæl kommer jeg enten ud til dig, eller også tager vi det første møde over skype)
Er det over skype, viser du mig rummet og sender mig supplerende billeder.

DESIGN OPLÆG AF RUMMET
Indeholder: research af dine behov og stil, moodboards, illustrationer af det færdige resultat, den færdige plantegning, farvevalg og en indkøbsliste af de anvendte produkter. 
Alt efter hvad dine ønsker er, bruger jeg enten de møbler du har i forvejen ellers bestiller/finder jeg de møbler du mangler. 

AFLEVERING AF DESIGN
Jeg sender det færdige design oplæg til dig. Hvis du har nogle rettelser, tilpasser jeg det efterfølgende. Du godkender og får malet, hvis dette er en del af oplægget. Skal der findes møbler, gør jeg det, inden jeg kommer ud til dig. Har du godkendt de eventuelle ekstra møbler og bolig tilbehør, jeg har valgt ud, bliver de bestilt hjem til dig et par dage før indretningen finder sted.

INDRETNINGEN
Vi aftaler den dato hvor jeg kommer ud til dig og indretter. Jeg indretter og styler rummet ud fra design oplægget, så det efterfølgende står færdigt.

OBS – nye møbler, bolig tilbehør, maling og lign. er ikke en del af konkurrencen. Skal der købes nyt betaler du selv for dette. Jeg har dog nogle rigtig gode aftaler med forskellige bolig brands, hvor det kan købes til gode priser. Eks. Bloomingville, Hübsch og House Doctor.

VIND FOR 10.000 kr.

ØG DINE CHANCER FOR AT VINDE INDRETNING AF ET VALGFRIT RUM

Jeg deler denne konkurrence både her på bloggen, på facebook og på min instagram. Så du får altså 3 muligeheder for at vinde indretning af et valgfrit rum. Dog bliver der kun en vinder.

FOR AT DELTAGE HER PÅ BLOGGEN SKAL DU
– Skrive en kommentar til dette indlæg, med hvilket rum du drømmer om at få lavet om, og hvilke problemer og ønsker du har for rummet.

Du må også meget gerne følge med på bloglovin eller tilmelde dig mit nyhedsbrev, det er dog ikke et krav.

FOR AT DELTAGE PÅ FACEBOOK SKAL DU
– Skrive en kommentar og like opslaget, med hvilket rum du drømmer om at få lavet om, og hvilke problemer og ønsker du har for rummet.
– Synes gerne godt om Decor Studio

FOR AT DELTAGE PÅ INSTAGRAM SKAL DU
– Skrive en kommentar til billedet, som også er vist først i indlægget, med hvilket rum du drømmer om at få lavet om, og hvilke problemer og ønsker du har for rummet.
– Like billedet
– Følge decorstudiodk

Jeg trækker en tilfældig vinder fredag d. 3 maj. Vinderen bliver oplyst her på bloggen, på facebook, instagram og modtager en mail. Har vinderen ikke svaret inden for en uge, trækker jeg en ny. Derudover er det meget vigtigt du oplyser din mail og ikke skriver forkert.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig, med at få det rum du drømmer om.

Du kan vinde indretning
Indretning af valgfrit rum

12 thoughts on “DU KAN VINDE INDRETNING AF ET VALGFRIT RUM – VÆRDI 10.000 KR.

 1. Vi skal bygge til, heriblandt en ny stue, og ville elske at få hjælp til indretningen af denne! Vil gerne have det hjemligt og moderne – men ved ikke lige hvordan jeg skal gribe det an, med et helt rent tapet

 2. Vores soveværelse kunne godt trænge til en kærlig hånd – der mangler lidt pænt til at pynte rummet, såsom fine hylder, kommoder, tøjstativ og især nogle fede billeder 🙂

 3. Vi er igennem et kæmpe renoveringsprojekt og får et kæmpe badeværelse, som jeg er meget i tvivl om, hvordan vi får indrettet bedst muligt, så det bliver hyggeligt og indbydende. Jeg krydser fingre

 4. Min ejendom får altaner for første gang og de bliver bygget i august måned ville elske hjælp til at indrette altanen, synes det er vildt svært.

 5. jeg drømmer om et nyt soveværelse da jeg har boet her i samme lejlighed i 30 år og er gået fuldstændig i stå med hvad der skal ske herhjemme, men soveværelset trænger til at blive kvikket op så der er hyggeligt at være, jeg bruger meget tid i mit soveværelse da jeg har mange smerter og er nødsaget til at ligge flere gange om dagen – jeg føler at jeg ligger gemt væk og mit rum kan godt føle lidt klaustrofobisk da jeg har så mange store klodset møbler derinde – jeg kunne godt tænke mig et mere luftigt soveværelse med lyse farver <3 det har været en drøm i flere år , men har ikke interning flair for at finde ud af det selv 😀

 6. Jeg vil drømme om at vinde hjælp til vores stue, så den får en stues funktioner og hænger sammen med resten af huset.
  Har de sidste to år haft tre forskellige sofaer uden at få en stue

 7. Soveværelse hos os der bare noget møg der er det rum i huset der altid har fungeret mindst der er tøj og ting ud over det hele.
  For hvor skal de bukser jeg lige har brugt 5 min ligge ( de er jo ikke beskidte men heller ikke rene nok til skabet )
  Jeg arvede et marie antoinette sminkebord fra min farmor som jeg har siddet ved utallige gange hos hende ❤️ Men det stof der var omkring var ikke lige mig så det pillede jeg af, nu står det meget bart og min mand hader det jeg er heldig med at han ikke er typen der bare smider ting ud uden at spørge, for så var den røget i bund og grund har vi et godt udgangspunkt med nogle fede gamle indbygget skabe fra 1932 hvor huset er fra men jeg syntes det er svært at komme videre.
  Så jeg krydser finger for at det er mig der vinder denne fede konkurrence
  Tak for muligheden og god påske til dig og dine

 8. Jeg bor i en etværelses studiebolig på knap 50 m2, hvor soveværelse/stue/køkken ligger i forlængelse af hinanden. Siden jeg flyttede ind, har jeg haft problemer med at få indrettet soveværelsesdelen optimalt. Jeg drømmer derfor om at få indrettet den del af lejligheden, så der kommer mere opbevaringsplads samtidig med, at rummet indbyder til putning og serier i sengen. Lige nu føler jeg, at ‘rummet’ er alt for overmøbleret, og hverken kommoder, seng eller skrivebord passer sammen. Det vil være så fantastisk at få styr på den del af lejligheden, da den nuværende indretning skaber sådan en uro i hverdagen – specielt, fordi det ikke er muligt at lukke en dør og skærme af for den kaotiske indretning. På SU, har det været svært at skabe plads i økonomien til en total nyindretning af ‘rummet’, og det bærer de mange forskellige løsninger i den grad præg af! Derfor vil det være fuldstændig fantastisk, at få muligheden for få indrettet den del af lejligheden én gang for alle – rummet trænger virkelig til at få én stil!

 9. Øj jeg kunne godt bruge noget hjælp til vores udestue! Vi drømmer om at få det lavet til det skønneste tumlerum for børnene med ribbe, klatrevæg m.m og samtidig have lidt plads til de voksne.

 10. Vi skal have lavet nyt badeværelse i vores muremestervilla hvor vi vil inddrage er ekstra rum med en smuk kvist så der kan vi virkelig godt bruge noget hjælp til indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top