fbpx

I sidste uge satte jeg en konkurrence i gang – vind indretningshjælp for 10.000 kr. Altså du vinder min ekspertise og indretningshjælp til et rum i dit hjem. Jeg ville lige minde dig om, at jeg trækker en vinder om en uge, så du kan altså stadig nå at deltage.

Du deltager i dette indlæg: Du kan vinde indretning af et valgfrit rum – værdi 10.000 kr.

VIND FOR 10.000 kr.

Inden du smutter over for at se, om du kunne være den heldige i konkurrencen – vind indretningshjælp for 10.000 kr. Så kan du læse lidt om hvad du egentligt vinder.

VIND INDRETNINGSHJÆLP FOR 10.000 KR.

Vind indretningshjælp for 10.000 kr. af et valgfrit rum. (ikke møblerne)

ET MØDE ANG. DET RUM DET OMHANDLER
(Alt efter din bopæl kommer jeg enten ud til dig, eller også tager vi det første møde over skype)
Er det over skype, viser du mig rummet og sender mig supplerende billeder. 

DESIGN OPLÆG AF RUMMET
Indeholder: research af dine behov og stil, moodboards, illustrationer af det færdige resultat, den færdige plantegning, farvevalg og en indkøbsliste af de anvendte produkter. 
Alt efter hvad dine ønsker er, bruger jeg enten de møbler du har i forvejen ellers bestiller/finder jeg de møbler du mangler. 

AFLEVERING AF DESIGN
Jeg sender det færdige design oplæg til dig. Hvis du har nogle rettelser, tilpasser jeg det efterfølgende. Du godkender og får malet, hvis dette er en del af oplægget. Skal der findes møbler, gør jeg det, inden jeg kommer ud til dig. Har du godkendt de eventuelle ekstra møbler og bolig tilbehør, jeg har valgt ud, bliver de bestilt hjem til dig et par dage før indretningen finder sted. 

INDRETNINGEN
Vi aftaler den dato hvor jeg kommer ud til dig og indretter. Jeg indretter og styler rummet ud fra design oplægget, så det efterfølgende står færdigt. 

Du kan læse hvordan du deltager i dette indlæg: Du kan vinde indretning af et valgfrit rum – værdi 10.000 kr.

Du kan vinde indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top