fbpx

I går var vi i Bilka for første gang siden Corona brød ud, jeg har ikke villet derud pga. for mange mennesker. Men i går tog vi derud og til mine store lykke fandt jeg en masse smukke blomster til 10 kr. pr. bundt – så jeg skulle straks have en masse med hjem, så jeg kunne style min egen blomster buket. Jeg endte med at købe 5 bundter og derved brugte jeg 50 kr. på den smukkeste blomster buket. Virkelig billigt for en store og flot buket.

Læs også: DIY Ikea hack af billedhylder med Jotun Lady

farverige blomster
farverige blomster
Styling af blomster buket

MINE BEDSTE TIPS TIL AT STYLE DIN EGEN BLOMSTER BUKET

1. Først og fremmeste skal du holde øje i dit lokale supermarked, som forhandler friske blomster. Ofte sætter de prisen ned på bundterne i løbet af ugen. Jeg kan ofte finde dem til 10-15 kr. i Bilka og Føtex.
2. Når du skal vælge de blomster du vil style din blomster buket med, så vælg nogle i forskellige farver, men gerne hvor nuancerne matcher. Jeg gik med lilla, blå, lys rosa, orange/fersken og en lys hvid/gullig farve. Sammen komplimenterer de hinanden vildt godt.
3. Dernæst vælg gerne nogle som er ret høje, hellere kunne klippe af end at de er for korte fra starten af.
4. Vælg en smuk vase buketten kan stå i og find en grensaks frem så du kan klippe dem til, hvis de er for høje. .
5. Læg blomsterne ud på række, så du kan tage en enkelt stilk adgangen.
6. Herefter begynder du at sætte en stilk ad gangen i vasen, og tag ikke den samme slags hver gang. Varier lidt sådan så din blomster buket bliver mikset rigtig flot. Husk at rette til undervejs.
7. Lav ikke din buket symmetrisk. Der opstår noget mere magisk når en buket er lidt mere tilfældig og ikke så symmetrisk. Så placer nogle af stilkene i midten og andre i siden af den samme slags.
8. Til sidste retter du til indtil du er tilfreds. Og voila så har du en smuk buket. Se også min styling video, hvor jeg viser hvordan du gør.

Læs også: DIY sådan laver du din egen evighedsbuket

farverige blomster
Farverige toner
Farverige toner

Husk at du altid kan følge med på min instagram hvor jeg dagligt deler ud af en masse indretningsinspiration og styling tips – @decorstudiodk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top