fbpx

REKLAME FOR DESENIO
Hvordan vælger man lige de rigtige billeder og plakater? Hvilke størrelser passer sammen og hvad med rammen? Jeg har samlet mine bedste tips til at sammensætte en billedvæg. Så står du og skal samme en billedvæg, så er du det rette sted.

Derudover deler jeg en rabatkode, så du kan spare 25% på plakater fra Desenio. Find den længere nede.

sammensætte en billedvæg på kontoret
Sammensætte en billedvæg

Billeder, plakater og rammer fra DESENIO
Plakat m. bygningsfacade – navn: STOCKHOLM OLD TOWN NO2 // Plakat med fodgængerfelt – navn: ZEBRA CROSSING // Plakat med tørrede blomster navn – DRY REEDS NO2 // Plakat med streger – navn: WHITE FLOW

Vil du have flere tips? Så læs også: Mit allerbedste sparetip når du gerne vil forny dit hjem

8 TIPS TIL AT SAMMENSÆTTE EN BILLEDVÆG

TIP 1 – HVOR SKAL BILLEDERNE HÆNGE?
Først og fremmest skal du tænke over i hvilket rum, billederne skal hænge. Er det i køkkenet, på kontoret eller i stuen? Der kan være nogle som egner sig bedre til de enkelte rum. Som eks. en plakat med mad på.

TIP 2 – HVOR MANGE BILLEDER ER DER PLADS TIL?
Når du skal sammensætte en billedvæg, skal du også tænke over hvor mange billeder der egentligt lige er plads til. For at finde ud af det, kan du lave en 1:10 tegning af området. Så hvis et billede er 50*70 cm., skal du tegne 5*7 cm. på papiret. På den måde kan du se hvor meget det fylder på væggen og om hvor mange billeder der kan være.

TIP 3 – FARVER OG MØNSTRE
Tænk også i farver og mønstre, og hvilke der passer sammen, når du vælger billeder. Når jeg er inde for at vælge billeder på Desenio, gemmer jeg alle de plakater og billeder, som jeg tænker kunne være fine under hjertet. Så er de samlet og derved kan jeg se, hvad der passer godt sammen og hvad der ikke gør.

TIP 4 – HVILKEN RAMME SKAL DET VÆRE?
Til de billeder jeg har valgt på kontoret, har jeg valgt naturrammen. Den passer godt til farverne på billederne, men også til resten af rummet. Da jeg har indrettet kontoret med naturlige og lyse farver. I stuen har der derimod mange sorte rammer, fordi der giver det en god sammenhæng, med de stole jeg har og resten af rummet. Så derfor kig efter, hvad der vil passe godt til dit rum og de billeder du har valgt.

Mangler du tip til at indrette et mindre rum? Så læs med her: 7 tips til at få små rum til at virke større

Mine 8 bedste tips til at sammensætte en billedvæg
plakater fra desenio

TIP 5 – MIX MED KUNST OG PERSONLIGE BILLEDER
Vil du gerne have mixet lidt mere personlighed ind i billedvæggen, så kan du sagtens mixe med kunst og personlige billeder. Så bliver din billedvæg også unik.

TIP 6 – FÅ PLADS TIL BILLEDER
Inden du hænger billederne op, kan du lægge dem på gulvet i den form du gerne vil have, og derefter måle længden og højden. Derefter måler du op på væggen, for at sikre at de godt kan være der. Så får du ikke lavet unødige huller i væggen, fordi billederne ikke kunne være der alligevel.

TIP 7 – PLACER BILLEDERNE DE RIGTIGE STEDER
Du kan bruge malertape til at finde ud af om billederne hænger de rigtige steder på væggen og i forhold til hinanden. Dette tip har jeg før delt i indlægget her: Et smart tip til at hænge billeder op.

TIP 8 – FÅ RUMMET TIL AT VIRKE STØRRE
Er det et mindre rum du skal hænge billeder op i, eller er der en del ting i rummet. Så kan du snyde lidt og få rummet til at virke større. Du skal bare hænge billederne lidt lavere, så virker det som om der er højt til loftet.

RABATKODE HVOR DU KAN SPARE 25% PÅ PLAKATER TIL DESENIO

Og nu til det sjove. Skal du sammensætte en billedvæg i dit hjem? Så har jeg en gave til dig. Du kan nemlig spare 25% på plakater på Desenio. Koden er “decorstudiodk” og gælder fra i dag, d. 10 – 13 maj.

Rabatten gælder ikke på rammer, handpicked/collaboration eller personalized posters.

Billedvæg med plakater fra desenio

Skal du have lidt inspiration til at tilføje personlige billeder? Så læs med her: Hvordan bruger du personlige billeder i dit hjem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top