fbpx

Har du brug for styling til et event, af en messestand, en butik? Eller mangler du smukke billeder af dine produkter til din hjemmeside, katalog og sociale medier? Så lad mig hjælpe dig i mål med en styling, formet efter din virksomheds brand og design DNA. 

JEG TILBYDER STYLING INDENFOR

BILLEDER
Miljø billeder af dine produkter er et af de vigtigste redskaber, når du skal nå ud til kunden. Billederne skal vise en stemning og give inspiration til hvordan kunden kan bruge produkterne. Og vigtigst af alt skal det give kunden lysten til at købe dine produkter. 

Jeg styler billeder til kataloger, hjemmesider og sociale medier med henblik på at skabe blikfang og fange essensen af din virksomhed. 

MESSESTANDE
Er du udstiller og mangler hænder til at style din stand. Du har allerede en plan for din stand og har egentligt bare brug for en ekstra stylist. 
Det kan også være du har brug for konceptudvikling af din stand? Så hjælper jeg også med det. 

EVENTS
Skal du afholde PR-event, fest for dine medarbejdere eller invitere dine kunder til fremvisning af sæsonens nye produkter. Så hjælper jeg med planlægning, koordinering og styling af dit event. 

VISUAL MERCHANDISING
Styling af din butik er vigtig for at skabe salg og er med til at give kunden en god oplevelse. Ydermere skaber den rette styling blikfang, som får kunderne til at stoppe op. 
Visual merchandising dækker over:
– Vindues styling
– Styling af områder 
– Opstillinger på borde 
– Opsætning af kampagner
– Optimering og trimning af din butik

Lyder jeg som den rette til en opgave, så tøv ikke med at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Sammen løser vi den opgave du står overfor. Skriv en mail til c@decorstudio.dk eller ring til 41678476. 

Alle styling opgaver er forskellige og derfor vil prisen også variere. Timeprisen udgør kr. 700,- pr. time ex. moms. Jeg løser opgaver både i Danmark og udlandet. Jeg tager 3 kr. pr. kørt km efter de første 20 km. fra Decor Studios adresse. Befinder opgaven sig i udlandet, dækker din virksomhed transportudgifterne. 

Back to Top