fbpx

Reklame for That Wood Do.
Endelig fik jeg min åbne køkken hylder og jeg er så glad for dem, og den effekt de har på rummet. Jeg har i længe haft en ide om, at jeg ville have nogle åbne køkken hylder. Derfor er det bare super tilfredsstillende at se dem på væggen efter at have forestillet sig det.

Styling af åbne køkken hylder

For en uges tid siden var jeg ude ved Palle som har That Wood Do, for at være med til at lave mine åbne køkken hylder. Jeg valgte træet og sleb dem, så de blev pæne og lækre at føle på. Efterfølgende købte jeg nogle hyldespyd, til at hænge hylderne op med. Så var det ellers bare at komme i gang med at hænge dem op. Det viste sig ikke at være en let opgave.

Slibning af åbne køkken hylder

For det meste hænger jeg alt op selv her hjemme. Men når det gælder større ting, som disse hylder, får jeg Mads til at hjælpe og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde. Ellers var jeg nok gået ud af mit gode skin. Vores væg i køkkenet er en væg fra helvede. Den er ikke til at bore i og hurtigt bliver hullerne alt for store, fordi væggen er blød. Så det tog os en del forsøg inden hylderne hang, så de ikke ville falde ned, når jeg skulle style dem.

Men op kom de og nu hænger de godt også selvom der står en del ting på dem. Så det må være en job well done til os.

STYLING AF DE ÅBNE KØKKEN HYLDER

Klokken var nok 20-21 stk. da vi blev færdig med at hænge hylderne op den aften. Og selvom jeg egentligt have aftalt med mig selv at jeg først ville sætte noget på de åbne køkken hylder, dagen efter. Så kunne jeg ikke lade være. Det kribler i mine fingre og så kan jeg lige så godt bare gå i gang.

Ideen med hylderne var at få nogle af mine pænere køkkensager frem. Det var både for at skabe mere plads i skabene og for at gøre køkkenet lidt mere hyggeligt.

Få inspiration til tilføje farver i soveværelset her: indretning af soveværelse med farver

Styling af de åbne køkken hylder
åbne køkken hylder
Keramik på åbne køkken hylder

Når jeg skal style hylder så har jeg et par huskeregler eller gode tips, som jeg altid bruger. Måske du kunne bruge et par styling tips også?

ET PAR GODE STYLING TIPS
– Tænk i forskellige højder og former. Det kan hurtigt blive en kedelig hylde, hvis alt har samme højde og form.
– Brug både forgrund og baggrund. Som jeg har gjort her med en plakat og en skål der står bag ved en krukke og et par kopper.
– Brug farver der komplimentere hinanden.
– Brug planter til at skabe liv.
– Pas på med at overflyde de åbne køkken hylder og sorter jævnligt ud.

Vil du have mere styling inspiration så smut forbi: 12 gode styling props til billeder

Åbne køkken hylder

Kunne du tænke dig et par hylder magen til eller nogle andre flotte produkter i træ? Så kan du tage et kig på Palles hjemmeside eller facebook. Det er også muligt at kontakte ham på: contact@thatwooddo.com

Jeg er så vild med vores køkken for tiden, hvilket er på grund af den nye farve på væggen og så de åbne køkken hylder. Hvad tænker du? Er det ikke blevet ret fedt?

Vil du have lidt mere inspiration til køkkenet? Så læs med her: køkken makeover – lyserøde toner

4 thoughts on “STYLING AF ÅBNE KØKKEN HYLDER

    1. Hej Simone
      De er købt i Bauhaus. De har en standard der hedder 10 cm. Det er dem de sælger med til deres egne hylder. Men kan sagtens bruges til ander typer også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top