fbpx

Og så gik den første måned som selvstændig og faktisk lidt mere end det. Jeg havde planer om at udgive indlægget i sidste uge, men fordi jeg så blev syg skete det ikke. Faktisk er jeg ikke kommet oven på endnu, men som selvstændig er man jo nød til at arbejde for at tjene penge. Sygdom eller ingen sygdom. Jeg har trods alt taget de her sygdomsdage lidt mere roligt. Jeg har arbejdet det, jeg lige kunne overskue og ellers slappet af. Nu håber jeg bare det snart går væk. Fingers crossed!

Status på første måned som selvstændig

SIDEN SIDST – STATUS PÅ FØRSTE MÅNED SOM SELVSTÆNDIG

Når men altså, som jeg fortalte om i sidste indlæg – status på første uge som selvstændig, var der allerede sket meget på den uge, med både gode og knap så gode ting. Og det er faktisk lidt samme historie i denne måned. Jeg tænker lidt at det er bare sådan det er når man er selvstændige, you win some you loose some.

Og så bød den første måned som selvstændig også lige på en ferie. Rimelig luksuriøst hvis du spørger mig, sådan at tage på ferie når man lige er startet som selvstændig. Men når man har nogle søde svigerforældre, der viftet lidt med muligheden om at komme billigt af sted, ja så siger man ikke nej.

Siden sidst har jeg været til et hav af møder. Møder med kunder, møder med samarbejdspartnere og netværksmøder. Så jeg sidder ikke stille og venter på at tingene sker, for jeg ved godt at kunderne ikke kommer af sig selv. I hvert fald ikke i starten hvor ingen kender til mig. Så jeg har arbejdet på en masse forskellige ideer og forslag.

Det er lidt svært hvor jeg lige skal starte, også for at det her indlæg ikke skal blive alt for langt. Du skal jo helst have lyst til at læse det hele, uden at blive væltet omkuld. Så jeg prøver at fatte mig lidt kort.

Læs også: Status på første uge som selvstændig

JEG BRUGER INSTAGRAM TIL AT FINDE KUNDER

Jeg elsker virkelig Instagram, selvom algoritmen er lidt en bitch. Så er det medie virkelig guld værd. Jeg bruger selvfølgelig instagram, som så mange andre til at poste billeder og forhåbentligt blive set. Min “lille” konto vokser heldigvis og jeg er faktisk gået fra 1880 (slut februar) følgere til i dag (midt april) 2050. Så det går roligt fremad, hvilket virkelig er skønt.

Men udover det så bruger jeg også Instagram til at finde potentielle kommende kunder. Instagram har nemlig en rigtig smart funktion, der hedder gem. Det er det lille bogmærke som sidder under billedet til højre. Her kan man lave mapper, lidt lige som pinterest. Herinde gemmer jeg alle de virksomheder, som kunne være interessante for mig at arbejde med. Så der har jeg en lang liste med folk, jeg skal kontakte og jeg er allerede godt i gang.

Pt. venter jeg på en kunde, fundet på insta, give svar tilbage om et samarbejde. Jeg har været til møde og lavet en plan. Så nu må vi se, jeg krydser fingre.
Derudover skrev jeg til en anden i går, om at lave samarbejde i forhold til at koble mig som interiør stylist på deres butik, så deres kunder kan få indretnings vejledning. Det var de åbne overfor og jeg skal nu til at lave en lidt mere detaljeret beskrivelse af hvad samarbejdet indebærer.

første måned som selvstændig

EJENDOMSMÆGLER FORSLAG

Inden vi tog afsted på ferie, så fik jeg lavet et forslag til nogle ejendomsmæglere her i Herning. Et forslag som skal hjælpe deres kunder med at sælge deres huse hurtigere og give købere et bedre overblik af huset.

Det skal fungere således at sælger (dem der ejer huset), hyrer mig ind til at style deres hus, ofte med de ting de har i forvejen. De kan også vælge en billigere pakke, der hedder vejledning. Så jeg hjælper dem på vej, men de skal selv stå for at få tingene gjort. Det koster selvfølgelig lidt for dem at få mig ud, men hvis det i stedet ende får huset solgt er det det værd.

Igår var jeg til en møde ved en af ejendomsmæglerne og her aftalte vi, at jeg laver en flyer, som de kan give til deres kunder. Dertil vil der være nogle som siger ja tak og en del som vælger det fra. Men i hvert fald ser jeg, at det er et marked med stort potentiale, da virkelig mange huse kunne trænge til en hånd. Især på de salgsbilleder der bliver taget, roder det med alt mulig underligt, som ville gøre en kæmpe forskel at få væk. Så nu må vi se hvad det bringer.

NYHEDSBREV

I den første måned som selvstændig, fik jeg også lavet mit første nyhedsbrev. Det var noget som jeg hele tiden har ville lave her til Decor Studio. For det er bare fedt at kunne sende de bedste nyheder direkte ud til dig, det er jo ikke sikkert du altid lige kommer herind forbi. Tilmelder du dig nu, får du min fine velkomst mail og sikre dig, at du ikke går glip af spændende projekter.

Husk at ved at du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du altid kunne holde dig opdateret på de nyeste indlæg. Du accepterer samtidig at dine personlige data gemmes i overensstemmelsen med privatlivspolitik.

Skriv dig op til et spændende nyhedsbrev om indretning

* indicates required

FLYERS TIL BUTIKKER

I den første uge som selvstændig, havde jeg lavet nogle flyers til omdeling i forskellige huse i Herning. Det gav slet ikke noget, så i stedet for at bruge penge på at folk smed dem ud. Var jeg i går rundt i udvalgte butikker i Herning. Butikker med fokus på indretning eller fokus på et liv med velvære. Altså hvor deres kunder gerne vil bruge penge på at have det godt. Det er også de kunder jeg går efter.

Jeg var blandt andet forbi Hanstholm Køkken – så smuk en butik! Hende der tog i mod mig, var så sød og åben. Vi snakkede om lidt forskellige muligheder for samarbejde, så det bliver meget spændende at se, hvad der kommer ud af det. Her fik jeg lov til at lægge mine flyers, så hvis du vil have en, må du lige ned forbi.

Ellers var jeg også forbi Børnenes Kartel, Your Skin, Ca-zoo og SkinSense. Ydermere venter jeg svar fra en anden indretningsbutik, om jeg må lægge dem der.

Selvstændige liv

EN MASSE BOLDE I LUFTEN

Så faktisk er der en masse bolde i luften lige nu. Nogle er tæt på grebet, andre er allerede faldet til jorden og ellers venter resten bare på at blive grebet. Det er meget spændende og også ret angstprovokerende. Hvad nu hvis der er ingen der griber dem, hvad så? Ja så det bare om at kaste nogle nye op i luften. Jeg har heldigvis en masse ideer, til hvordan jeg kan komme ud og blive set. Men må indrømme, at ser det stadig sådan ud om et halvt år, så mister jeg nok pusten. Der er heldigvis lang tid til endnu.

I sidste uge fik jeg lavet et projekt færdigt (dog kun på papiret) sammen med en kollega. Det bliver meget spændende at se det helt færdig i virkeligheden. Det var dog ikke noget vi fik penge for. Men derfor er det altid godt at have noget at kunne vise frem.

I dag fik jeg en meget spændende mail, fra en stor blog. Den skal jeg nok fortælle mere om senere. Men ellers tror jeg ikke jeg vil sige mere om det. Spændende er det i hvert fald.

For to uger siden var jeg til et spændende møde i vejle med en fotograf. Vi skal have en prøveskydning her om et par uger og ellers har vi en masse ideer og ting vi skal have lavet. Så der kommer også til at være en del, alt efter at prøveskydningen går godt. Så også mere om det senere.

Selvom jeg kun har haft første måned som selvstændig, så har jeg virkelig haft gang i mange projekter og allerede lært en masse.

Arbejdsbord

DAGEN I GÅR

Som sidst, vil jeg lige vise dig en dag i den første måned som selvstændig. Tidspunkterne er ca. tidspunkter.

Mandag d. 8 April.
Kl. 7:45 – Stod op og gik med Alma – sygdommen sidder stadig i kroppen, så gav mig selv lov til at sove lidt længere.
Kl. 8:30 – Klar til at arbejde – Mails, sidevisninger og bloglovin blev tjekket. Følger altid lige med i hvor mange der har været inde og læse på bloggen.
Kl. 9.15 – 10.30 – Skrev blogindlæg om blomster dekorationer og blomster skyer
Kl. 10.40 – Planlagde indlæg på facebook og pinnede det på pinterest.
Kl. 11.00 – 12.00 – Skrev mails til potentielle kunder fra instagram gemmeren. Plus nogle mails til et par online magasiner.
Kl. 12.00 – Gik en tur med Alma.
Kl. 12.30 – Spiste frokost og så et afsnit skattejægerne på dr1.
KL. 13.30 – Gjorde mig klar til møde med ejendomsmægler.
Kl. 14.00 – Møde med ejendomsmægler.
Kl. 14.30 – Gik rundt i byen med flyers til butikkerne.
Kl. 15.20 – Hjemme igen og valgte at holde fri.
Kl. 17.00 – Postede et billede på instagram (Jo det er også arbejde)

Dog fik jeg i løbet af aftenen skrevet et par bedskeder til nogle kunder. Jeg kunne ikke lige lade være alligevel. Det er det der med, når ens arbejde også er ens hobby. Det er noget jeg brænder så meget for, så jeg får hele tiden nye ideer, jeg lige skal have skrevet ned. Eller finder nye kunder på instagram, jeg skal skrive til. Eller hvad det nu lige måtte være.

EN LEKTIE

En ting har jeg i hvert fald lært, som i den første måned som selvstændig. Der er kun en selv til at få tingene til at ske. Og gør man ikke noget selv, ja så kommer man bare ikke frem. Heldigvis har jeg et stort drive og jeg ved at lige nu, er det meningen at jeg skal være her hvor jeg er, også selvom det kun var første måned som selvstændig. Så må vi se om det er meningen for altid.

Det var lige det jeg ville berette om i dagens indlæg om den første måned som selvstændig. Håber du synes det var spændende at læse med. Har du en kommentar eller måske en ide jeg kan afprøve, så smid den lige med på vejen. Det ville gøre mig meget glad.

Status

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top