fbpx

Hvor er det vildt, at jeg allerede har været selvstændig boligstylist i et halvt år. Tiden flyver bare afsted og jeg elsker min nye hverdag. De sidste indlæg med status på mit selvstændig liv, har været ret populære derfor vil jeg blive ved med at lave dem engang imellem.

selvstændig boligstylist

Udover en dejlig skøn sommerferie, er der sket en masse forskellige ting. Det er så fedt når der sker fremgang, og når det er jeg drømmer om at arbejde med, forhåbentlig resten af mit liv går godt, kan jeg kun glæde mig til fremtiden som selvstændig boligstylist. Men selvom at der kommer flere kunder i biksen, så tager tingene stadigvæk lang tid. Jeg er måske ikke helt der, hvor jeg havde forestillet mig min virksomhed skulle være efter et halvt år. Men det er også helt okay, ting tager tid og det kræver hårdt arbejde. Så jeg fortsætter bare i samme spor, og ved at det er nok så kommer mange spændende opgaver med sig.

INDRETNING FOR PRIVATE

Jeg har nu haft nogle indretnings opgaver for private. Og det er super fedt som selvstændig boligstylist at komme ud og prøve kræfter med det jeg elsker. Nogle af dem har været større end andre, men jeg synes at alle er lige spændende og elsker når der kommer sådanne opgaver i bogen. Jeg ser frem til mange flere fremadrettet. Og skal nok vise nogle billeder frem, når det bliver noget der passer ind.

Læs også: Status på den første måned som selvstændig

EN FAST KUNDE

Jeg har også fået en mere fast kunde. Hvilket er super rart, at man har en indtægt der kommer mere fast. Det er dog ikke et bestemt antal timer om ugen, men mere et par opgaver om måneden.

Status som selvstændig

BOLIGREPORTAGE I HENDES VERDEN

Lige inden sommerferien fik jeg solgt en boligreportage til Hendes Verden. Det kommer i magasinet i uge 37, og jeg glæder mig helt vildt til at se den i bladet. Samtidig at se mit navn og Decor Studio stå ved siden af reportagen. Vil du også se den, synes jeg du skal købe bladet i den uge. Ellers skal jeg nok vise lidt frem enten her eller på Instagram.

Læs også: 9 grunde til hvorfor jeg elsker at være selvstændig

EBOG – KLAR TIL SALG

Hvis du er fast læser har du nok lagt mærke til, at jeg har snakket en del om min ebog. Ebogen handler om at gøre sin bolig klar til salg, så man undgår for mange liggedage og hurtigere kommer videre til det næste kapitel i sit liv.
Du kan læse meget mere om e-bogen lige her: Er din bolig klar til salg?
Og du kan købe en bog lige her: Ebog – Klar til salg

selvstændig boligstylist
Er din bolig klar til salg

EN LILLE MILEPÆL PÅ INSTA

For et par måneder siden, lavede jeg nogle målsætninger for Decor Studio. Den ene af dem var at få 2600 følgere på Instagram. Det er noget jeg for to uger siden. Og nu er jeg allerede over 2750. Så det går fremad, hvilket er superfedt. Jeg har selvfølgelig lavet en ny målsætning, hvilket er 6000 følgere ved årsskiftet. Så der skal arbejdes lidt, men jeg satser stærkt på at jeg når det. Hvis du kan lide at følge med, må du meget gerne dele det med dem du kender. Det vil jeg sætte pris på.
Husk at du kan følge med lige her – @decorstudiodk

Læs også: Status på de første tre måneder som selvstændig

Status - et halvt år

ØKONOMIEN

Jeg er slet ikke i nærheden af, at udbetale en fast løn til mig selv endnu. Faktisk har jeg ikke udbetalt noget til mig selv, imens jeg har været selvstændig boligstylist. Det hele sidder i virksomheden indtil videre. Først og fremmest skal jeg have købt mig en ny computer, og derefter begynder jeg at udbetale penge til mig selv. Indtil videre har det gået helt fint, hvilket skyldes den opsparing jeg havde lavet fra start. Men altså det kan da godt mærkes, at man ikke har det samme rådighedsbeløb mere. Så jeg glæder mig til, at det snart vender igen.

Læs også: Hvorfor jeg valgte at blive selvstændig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top