fbpx

Det er altid spændende at se hvilke farvetrends, der kommer til at fylde på de sociale medier, i magasiner og bare generelt i vores hjem. Ud fra de tendenser vi ser lige nu og hvilke farver PEJ har lagt fokus på, har jeg samlet nogle af de farvetrends jeg tror mest på i den nuværende/kommende sæson. 

1//2//3//4//5//6

I de sidste sæsoner så vi meget brændte farver som, rust, okker og orange. Der skulle knald på farverne og de skulle være med til at skabe et statement. I denne sæson bevæger vi os mere over i nude og også mere afdæmpede farver, dog stadig med plads til kraftige farver. 

FARVER I FOKUS I SS19
– Nude
– Khaki
– Orange 
– Toner af lilla
– Støvet grøn/oliven
– En dyb støvet blå

Vil du vide mere? Så læs om her de trends der kommer til at fylde i ss19

Farverne bruges på mange forskellige måder og ikke bare på væggene mere. Der skal også farver på vores møbler, tekstiler og home accessories. Noget som er meget populært er ensfarvet sengetøj, både i de kraftige farver men også de mere rolige toner som nude. Vi tør også vælge elementer i hjemmet i udfordrende farver. Som på billede 2, hvor håndvasken er i en støvet grøn. Den samme trend ser vi i køkkenet og ved valg af garderobe. Det behøver ikke længere bare være hvidt, fordi det er det sikre valg. 

Der er opstået en mentalitet indenfor for valg af farver, at vi lever kun en gang og derfor skal vi også vælge nogle farver som gør os glade. Bliver vi træt af farven, jamen så maler vi den bare over. Eller er det elementerne i køkkenet og på badeværelset, vælger vi nogle andre accessories til som skaber liv i den “gamle” farve igen og derved bliver glad for den på ny. Man behøver ikke lade sig begrænse af farver, man skal bare vælge nogle som gør en glad og tilpas. 

Personligt har jeg forelsket mig i de nude farver og det er også dem som går igen her på siden. Tænker at den nude farve, kommer til at vinde mange hjerter. Har du en personlig favorit? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top