fbpx

ENDELIG! Efter et par måneder er vores soveværelses makeover færdig! Eller det vil sige, at der mangler en smule endnu, men det kommer der et andet indlæg om på et tidspunkt. Derfor tænkte jeg at I godt kunne få et kig på vores soveværelses makeover – det grønne wellness rum. Jeg elsker det og håber også at du bliver vild med det. Det har taget ret lang tid, fordi vi havde lidt bøvl med kalkmalingen, som jeg har prøvet at plette og nu synes jeg at det er blevet godt nok til at vise frem. Så se med.

Dette indlæg indeholder reklame for Jotun Lady.
I slutningen af sidste år indgik jeg i samarbejde med Jotun, og det er der kommet meget godt ud af. Den nye farve i soveværelset er en kalkmaling og hedder Green Harmony fra Lady minerals revive serien. Vi havde savsmuldstapet før, det fjernede vi så godt vi kunne og brugte derefter revive som glatter ujævnheder en smule ud.

Læs også: Indretning af soveværelset med farver

soveværelses makeover

Den opmærksomme læser kan måske se at væggen i entréen også har fået en ny farve – farven hedder space og er en almindelig maling også fra Jotun. Du kan se hvordan entreen så ud før i dette indlæg: hvordan du indretter en lille entre.
I forbindelse med vores soveværelses makeover, har vi også skiftet nogle ting ud. Vi har blandt andet købt en ny seng, nye sengebords lamper, en ny loftslampe, en ny stol, en ny plakat, et lille spejl og et nyt sengesæt. Så har vi genbrugt sengebordene, stringreolen og alle tingene på den. Den gamle seng, loftslampen og den ene sengebordlampe har vi solgt eller er sat til salg.

soveværelset
Soveværelse
Soveværelse
Sengeborde
soveværelses makeover
nuura miira 1

Jeg elsker den stemning og harmony der er i soveværelset nu. Den smukke grønne farve sammen med messing og natur detaljerne. Det giver mig virkelig en dejlig ro at være i soveværelset, og det er jo lige netop det et soveværelse skal kunne. Men der mangler lige lidt endnu, måske du allerede har spottet det? Der er nemlig ret tomt over sengen, derfor er jeg ved at lave noget som skal hænge der. Nogle bud på hvad det er?

PRODUKT LISTE
Sengebordslamper fra House Doctor
Sengeborde fra Bloomingville
Maling – Green Harmony i Lady minerals revive fra Jotun Lady – kan købes hos en farveforhandler
Stol J57 fra FDB Møbler
Loftslampe Miira 1 brass fra Nuura
Plakat fra Paper Collective
Spejl fra genbrug
Sengetøj fra Ikea

Læs også: Forvandling af vores stue – før og efter

SOVEVÆRELSET FØR

Indretning af soveværelse med farver

Vil du se flere billeder af vores gamle soveværelse, så kig forbi dette indlæg: indretning af soveværelse med farver og kig gerne forbi min Instagram, hvor jeg dagligt deler ud af inspiration og gode ideer – @decorstudiodk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top