fbpx

Og så tænker du nok, hvad mener hun med det? Jeg ville egentligt bare komme med en opfordring. En opfordring til at følge med på de sociale medier, da jeg bruger dem en del og deler en masse inspirerende content. Så er du lige som mig, der bruger oceaner af tid på instagram, pinterest og måske endda bloglovin? Hvorfor så ikke følges ad? 

INSTAGRAM

Instagram er nok det sted jeg bruger mest tid. Simpelthen fordi det er et perfekt sted at finde inspiration til bloggen, indretning, hjemmet, styling og bare generelt. Du kan finde mig ved at søge på decorstudiodk eller ved bare at trykke follow her under. Super smart ikke? 

PINTEREST

Pinterest er også bare et sted jeg elsker at bruge meget tid. Pinterest bruger jeg på samme måde som insta, til at finde inspiration. Dog synes jeg pinterest fungerer bedre, hvis jeg skal finde ideer til en decideret opgave. Det er let at søge på de enkelte emner og at fokusere søgningen, så der ikke kommer alt muligt op, man ikke har behov for at se. Følg med sammen med mere end 200.000 andre månedlige seere. 

Pinterest Photo
Mille Emilie /// SONOMA SEVEN on Instagram: “// the season of spring ♡”
00
Pinned onto
PLANTs AND FLOWERs
Pinterest Photo
Sørg for indbygget opbevaring
00
Pinned onto
NURSERY + KIDS ROOM
Pinterest Photo
The Mr and Mrs White Showroom. Featuring handcrafted timber furniture, shelving and products. #retail #furniture #interiors #timberfurniture
00
Pinned onto
LIVINGROOMs
Pinterest Photo
smart hjem snedker opbevaring seng sengeskuffer
00
Pinned onto
STORAGE - HOME DECOR
Pinterest Photo
Serious couch envy. Loving the shape, fabric, color, everything 🙌🏼 In the meantime I am waiting for my dreamchair to arrive. Coming this…
00
Pinned onto
RETAIL DESIGN - STORE DESIGN
Pinterest Photo
Farve på væggen
00
Pinned onto
LIVINGROOMs

BLOGLOVIN

Måske du følger med i forvejen, måske du ikke kender til bloglovin? Bloglovin er et fantastisk sted til at følge diverse blogs. Her kan du holde styr på de blogs du elsker og følge med i deres nyeste indlæg. Jeg følger selv en del blogs derinde og får så meget inspiration og god viden med.

Follow

Jeg håber at du vil være med til at følge med i mit eventyr på de sociale medier og at du forhåbentligt føler dig inspireret. Ses vi? Det håber jeg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top