fbpx

INDRETNING PRIVAT

Skal du have hjælp til at skabe det hjem du drømmer om? Så hjælper jeg dig i mål, om det er en samtale der giver dig skubbet i den rigtige retning, indretning af et rum eller hele hjemmet. Få hjælp nu.

ONLINE INDRETNINGSVEJLEDNING

Drømmer du om en hjælpende hånd, til at komme videre med indretningen, uden det tager lang tid og mange penge? Så er indretningsvejledning online lige noget for dig. Læs mere her.

FOTOSTYLING

Et af hemmelighederne for at få succes med produktsalg, er betagende miljøbilleder. Skal jeg skabe succes for din virksomhed og style dine produktbilleder? Så kan du se mere her.

INDRETNING ERHVERV

Skal der skabes de rette omgivelser for dine medarbejdere, designes nogle skønne venteværelser eller mødelokaler? Giv din virksomhed et professionelt indretningsboost nu.

STYLING

Har du brug for styling til et event, af en butik eller en messestand? Så hjælper jeg dig med at skabe den rette stemning og blikfang.
Læs mere om styling her.

KONCEPTUDVIKLING

Den fysiske butik og messestand er udfordret mere end nogensinde før. Derfor er konceptudvikling et must for at få kunder. Lad mig udvikle et unikt koncept til din virksomhed.

BLOG & SOME SAMARBEJDE

Med 6 års erfaring i blog & SoMe verdenen, er Decor Studio det oplagte valg for et samarbejde. Mit speciale er at få skabt fokus på dine produkter med storytelling og flotte billeder. Samarbejdsmuligheder: blogindlæg, instagram opslag, instagram story, freelance skribent osv. Vil du vide mere? Se samarbejdsmulighederne og få mit mediehit lige her.

Back to Top