fbpx

Har du et spændende brand? Et super fedt produkt? Og gerne vil have skabt awareness omkring det? Så kan jeg tilbyde samarbejde i form af:
– Reklame indlæg på bloggen
– Reklame posts på Instagram
– Reklame stories på Instagram
– Brand ambassadør
– Indretningsopgaver
– Styling af produkter
– Styling og indretningsworkshops samt events
– Freelance skribent
– Gæste indlæg

Vi laver konkrete aftaler omkring samarbejdet og antallet af indlæg. Det samme gælder for sponsorerede billeder og stories på Instagram. Disse kan også kombineres for at skabe mere værdi for din virksomhed og gøre mine læsere opmærksomme på dit brand. 

Det eneste krav jeg har for et samarbejde, er at jeg kan stå inde for dit brand og/eller dit produkt. Derudover skal det være et samarbejde, som tilføjer noget til bloggen og til mine læsere. Jeg er ikke interesseret i at skrive indlæg og reklamere for et brand, hvor den aftalte betalingen er et eller flere produkter. Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan aftale den rette betaling. 

Tag gerne et kig forbi min portfolio, hvor du kan se mine stylings af billeder mm. til kataloger og hjemmesider. 

FÅ MIT MEDIEKIT

Vil du vide mere om min blog og Decor Studio, kan du få mit mediekit på din mail. Det er eneste du skal gøre er at skrive dig op her:

mediekit

Få mit mediekit direkte i din indbakke

* indicates required

Er du interesseret i at høre mere og godt kunne tænke dig, at indgå et samarbejde, så skriv til c@decorstudio.dk. På denne mail modtager jeg også pressemateriale med mere. 

Back to Top