fbpx

Når man skal indrette sit hjem fra bunden af, kræver det er mange forskellige elementer. Den sidste fase er at sætte prikken over i’et i indretningen, og derved skabe helhed, hygge og det sidste finish. Så hvad kan du egentlig bruge når du skal sætte prikken over i’et i indretningen? Jeg har fundet 8 ting som gør det let for dig, at skabe en fin afslutning af indretningen i dit hjem.

Prikken over i'et i indretningen

1. BLOMSTER

Et af de letteste måder at friske hjemmet op på og at give indretningen en flot finish, er ved hjælp af blomster. Det kan både være friske blomster, som nok er det mest normale eller såkaldte evighedsbuketter. Stemningen i et rum komme op på et helt andet niveau, når man har et par fine buketter i hjemmet. Det er nok også den letteste måde at sætte prikken over i’et i indretningen.

2. PLANTER

De skønne grønne planter bliver ved med at være et hit, og bliver efterhånden betragtet som et vigtigt indretningselement. Som jeg har nævnt mange gange før, skaber planter et godt indeklima samtidig med at de komplimentere helheden i indretningen. Et par planter her og der kan gøre en verden til forskel i hjemmet. Er du ikke den store plante haj, og ikke helt ved hvilke planer du skal anskaffe dig? Så har jeg lavet en gratis e-bog om 8 populære planter samt en pasningsguide, så kan du let finde ud af hvilke du kan passe.

Læs også: DIY guide til at lave din egen gratis ananasplante

Friske blomster

3. BILLEDER/PLAKATER

Har du for mange bare vægge, er det måske en idé at lave en billedvæg eller hænge et par plakater op. Plakater kan være med til at skabe mere liv samtidig med at de aktivere væggene, så der bliver skabt niveauer i indretningen. En anden ting er at øjet elsker at kigge på pæne ting, og her er billeder plakater en oplagt mulighed.

4. PUDER & PLAIDER

Hvad er en sofa uden puder og plaider? Puder og plaider er først og fremmest en nødvendighed for nogle, da de bruger dem når de ligger i sofaen om aftenen. Men udover det så kan en stue se mere behagelig og imødekommende ud, når der er et par puder og plaider i sofaen eller i en stol. Der ud over er det også en ting man let kan ændre, hvis man trænger til et nyt udtryk. Lidt ligesom blomsterne, planterne og plakaterne.

Læs også: Et smart tip til at lave en billedvæg

Helhed i indretningen

5. LAMPER

Lamper er også et vigtigt element i indretningen. Både fordi det nødvendigt at have lys, men også fordi at det rette valg af en lamper kan højne indretningen. Mange lamper koster dog en del mere end en pude, så det er ikke noget man på samme måde ændre på. Men derfor er det vigtigt at tænke over at man vælger den rette lampe fra start. Har man dog valgt en lampe man ikke er helt tilfreds med, kan man sælge den og bruge pengene til at købe en ny.

6. REJSEMINDER

Fine rejse minder der passer ind i hjemmet, kan være med til at skabe et helt unikt og personligt udtryk, som de fleste af os er vilde med. For hvor fedt er det ikke, at man kan se hvem der bor i hjemmet, ud fra det at man har indrettet sig med. Det er også noget, som man let kan blive ved med at tilføje når man kommer hjem fra nye eventyr.

Læs også: Status – et halvt år som selvstændig boligstylist

Prikken over i'et i indretningen

7. STEARINLYS

Stearinlys er nok en ret lille ting i forhold til nogle af de andre punkter. Men forestil dig lige en stage uden et stearinlys, det virker ret trist og ufærdigt. Derfor er det en super let ting at sætte prikken over i’et i indretning med et par stearinlys i stagerne.

8. DIY PROJEKTER

Er du typen som godt kan lide at lave nogle ting selv, for eksempel male et billede, lave sin egen opslagstavle, bygge møbler eller hvad det nu måtte være. Når du selv har lavet det, giver det er både en stor tilfredsstillelse, men det er også med til at skabe et mere personligt og færdigt hjem. Du kan selvfølgelig sagtens få et færdigt hjem, uden at have lavet din egne projekter. Men det er bare lige med at sige at sætte prikken over i’et i indretningen.

Læs også: DIY opslagstavler – simple og minimalistiske

Skabe sammenhæng i indretningen

Husk også at du hver dag kan følge med på min Instagram profil – @decorstudiodk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top