fbpx
Min arbejdsplads

Nu med 1 måneds jubilæum som selvstændig, vil jeg gerne vise dig mit kontor og min arbejdsplads. Her bruger jeg jo en del timer og derfor er det vigtigt for mig, at det er et sted med ro, inspiration og bare et sted der er skønt at være.

For tre uger siden udgav jeg et indlæg om min første uge som selvstændig. Det blev taget virkelig godt i mod og jeg har lovet at komme med en opdatering på det selvstændige liv. Hvis min tidsplan holder, tænker jeg der kommer en opdatering i løbet af denne uge. Har selvfølge en masse nye ting at berette om. Men mere om det senere. I dag skal du med ind på mit kontor…

Kontor
Opbevaring på kontoret

Da jeg indrettede mit kontor, var det vigtigt for mig med opbevaringsplads. Derfor købte jeg denne reol fra Ikea. Billig og super let at samle. Den giver mig mulighed for at holde styr, på nogle af alle mine sager. Tænker med tiden den nok bliver fyldt med mapper og ringbind. Så må nipset få en ny plads.

Læs også: Køkken makeover – lyserøde toner

Kom med på min arbejdsplads
Opslagstavle

Udover min reol har jeg også en opslagstavle. Her er der både plads til igangværende projekter og bare generel inspiration. Jeg elsker at have noget pænt at kigge på. Derudover giver et pænt moodboard tit gode ideer til alt muligt. Jeg kommer til at skifte billederne ud løbende, da jeg kender mig selv godt nok til, at på et tidspunkt bliver jeg træt af dem.

Læs også: Ny billedvæg + et smart tip til at hænge billeder op

Mit kontor
Skrivebord

På mit skrivebord har jeg altid: min computer, skriveredskaber, papirsblokke, kalender, vand og magasiner, når man lige skal have lidt ekstra inspiration.

Udover de ting du har set på billederne, har jeg også et par kommoder og meget vigtigt, en radio. Det kan hurtigt blive lidt stille og nærmest trist, hvis der slet ikke er nogle lyde. Alt efter hvad jeg lige laver er radioen tændt. Hvis jeg skal koncentrere mig om en opgave, slukker jeg den, da jeg til disse opgaver arbejder bedst når der er stille.

Læs også: Et spændende nyhedsbrev til dig der elsker indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top