fbpx

Det der med at forny hjemmet, kan nogle gange virke uoverskueligt. Hvad er behovet for at der skal ske noget nyt i hjemmet? Hvordan skal man gribe det an og er det egentligt nødvendigt? Måske du har haft de samme lamper siden du flyttede hjemme fra og vaserne står egentligt bare på den samme plads, som de altid har gjort. Nu er du kommet til den selverkendelse at du gerne vil forny hjemmet, så hvor starter man lige?

Jeg deler nogle gode og håndgribelige tips til hvordan du kan forny hjemmet, når du ikke selv kan se mulighederne.

forny hjemmet

LAV EN PLANTEGNING

En plantegning er et rigtig godt redskab til at skabe overblik. Start med at lave en plantegning over hvordan dit hjem/rum ser ud lige nu. Her kan du måske støde på nogle udfordringer som eks. at nogle møbler står for tætte eller du har områder der slet ikke bliver brugt. Skriv disse udfordringer ned og prøv at find på løsninger, for hvordan du løser det.

Lav derefter en ny plantegning med problemerne i tankerne. Flyt lidt rundt og sæt sofaen et nyt sted. Forandring fryder.

TAG BILLEDER AF DIT HJEM

Dette er et redskab hvor du let kan se andre muligheder. Tag billeder af hjemmet og kig dem så igennem. Gerne imens du ikke er i samme rum. Der kan du måske se at dine vaser står “forkert” i forhold til resten af rummet. Det kan også være at billederne er placeret i en forkert højde på væggen. Der kan være mange ting, som lige popper op.

Læs også: Det unikke hjem i fremgang

forny hjemmet

FJERN ALT NIPS OG START PÅ EN FRISK

Vil du bare gerne omrokere lidt på dit nips og boligtilbehør. Så foretrækker jeg selv at fjerne stort set alle mindre ting og så starte forfra. Det kan være en god rettesnor, at prøve at lave være med at sætte dit nips samme sted, som det stod før. PÅ den måde får du en helt ny stemning i dit hjem, uden du har brugt penge på nye ting.

FÅ HJÆLP FRA DINE GÆSTER

Kender du ikke det med at du skriver en opgave og kan læse den igennem flere gange, uden du støder på nogle fejl. Når du så for en anden til at læse den igennem, kommer alle stavefejl, kommafejl og hvad der ellers er frem? Det er lidt på samme måde som i ens hjem. Du går dag op og dag ned rundt i dit hjem. Det er nu et ret hyggeligt hjem, men du trænger til forandring og ved ikke helt hvad det er der skal ændres.

Hvis du er åben for andres meninger og de er gode til at give feedback, så spørg dem. Hvad tænker i om dette? Hvordan kan jeg lige omrokere i stuen? Eller hvordan skaber jeg en mere rolig, afslappende, hyggelig ..(indsæt selv) stemning.

SØG PROFESSIONEL HJÆLP

Virker det stadig lidt uoverskueligt eller måske du bare ikke har lyst til at starte på opgaven. Så er der også den mulighed at søge professionel hjælp. Her får du hjælp fra en som mig, som arbejder med disse problemstillinger til dagligt. Derved er du sikker på at nå i mål, med et resultat som du er tilfreds med.

Du kan læse mere om indretning af private hjem og kontakt mig gerne, til en uforpligtende samtale om dit indretnings problem. Jeg vil elske at hjælpe dig i mål, med det hjem du drømmer om. Skriv til c@decorstudio.dk eller ring til 41678476.

Læs også: Et tip til hvordan du får dine friske blomster til at holde længere

professionel hjælp til indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top