fbpx

Kunne du tænke dig nogle fine til og fra mærker til dine julegaver helt gratis? Så læs med her. Vi nærmer os juleaften, hvor et hav af gaver skal gives ud. Måske du allerede har fået købt de julegaver du skal give, og nu bare mangler at pakke dem pænt ind og gøre dem hyggelige. For mig er indpakningen af julegaverne er næsten lige så vigtig som selve gaven. Derfor elsker jeg at gøre noget ud af de gaver som jeg skal give. De sidste mange år har jeg brugt de fine til og fra mærker, som du nu også få mulighed for at bruge.

Læs også: 3 DIY IDEER – pynt op til jul med tørrede appelsinskiver

Til og fra mærker
Jule Til og fra mærker

Læs også: DIY – Kalenderlys dekoration med tørrede blomster

Faktisk lavede jeg de her til og fra mærker til min gamle blog Living by CKK, for 3-4 år siden, i år har jeg dog tilføjet fire nye slags – de fire øverste. Jeg synes de fungerer godt til alle typer og stilarter af gaver og indpakning, da de er ret simple og nordiske. Jeg håber du synes de er lige så fine, som jeg gør og har lyst til at bruge dem på dine pakker. Og så kan du jo gemme filen på din computer og bruge til og fra mærkerne år efter år.

julegave indpakning

NÅR DU SKAL PRINTE UD
Det er en god ide at printe ud på noget papir i god kvalitet og som er kraftigere end det almindelige printerpapir. Jeg har brugt noget som hedder 160 gr. – hvilket er tykkere end det normale og det blev rigtig fint. Dog kunne de godt have været 200 – 250 gr. Det kan også være at du har mulighed for at printe det ud på dit arbejde.

Husk at følge med på min Instagram hvor jeg dagligt deler ud af en masse bolig inspiration og i denne tid julehygge. Følg med på @decorstudiodk.

FÅ DE GRATIS TIL OG FRA MÆRKER HER – KRÆVER IKKE EMAIL SIGN UP

mærker til julegaver
Til og fra mærker
julegaver

Alma elsker jeg når styler billeder på gulvet, så tror hun straks at vi skal lege. Det kan være lidt af en udfordring men ofte er det bare hyggeligt og sjovt at hun vil være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top