fbpx
Borddækning med bryllupstemning

I går havde jeg et photoshoot med tørrede blomster i fokus, sammen med fotografen Diana Lovring. Det blev nogle super fine billeder og dem skal du da også have lov til at se. Efter shootet var jeg helt høj resten af dagen, det blev bekræftet i hvorfor jeg er blevet selvstændig. For at få lov til at være kreativ, style, lave fede billeder, indrette og ikke mindst at være min egen chef. Selv stå for planlægning og stylingen.

Og så er det jo bare super fedt, når mar arbejder sammen med en fotograf, man har en god kemi med, så vi sammen når frem til et fedt resultat. Er resultat bliver bare tit bedre, når man er 2 eller flere til at få øje på de små ting, vinkler og hvad der ellers måtte mangle.

Læs også: DIY – Sådan laver du din egen evighedsbuket

PHOTOSHOOT MED TØRREDE BLOMSTER I FOKUS

Stabel af service styling
Borddækning og styling
Styling og photoshoot

Vi havde forberedt 3 scener, hvor der så blev taget flere vinkler og skud i de enkelte scener. Alt i alt endte vi ud med ca. 28 billeder og nogle var free style ud fra nogle ideer vi fik undervejs. Vil du se alle billederne fra vores photoshoot med tørrede blomster i fokus, kan du finde dem i mit portfolio.

Jeg glæder mig meget til at se hvor vores samarbejde tager os hen i fremtiden. Til at starte med vil vi ud til nogle flotte hjem og tage billeder til magasiner. Så har du et lækkert hjem og bor i Jylland. Så send mig gerne en mail med billeder af dit hjem – c@decorstudio.dk. Så kan det være vi kommer forbi.

Tørrede blomster

SKAL DU BRUGE EN STYLIST OG EN FOTOGRAF?

Mangler du en stylist og en fotograf til at tage billeder af dine produkter til katalog og hjemmeside. Så skriv en mail til c@decorstudio.dk omkring dine ønsker og så finder en favorabel pris.

Læs også: 12 gode styling props til billeder

Tørrede blomster i fokus
Blomster himmel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top