fbpx

Det her med personlige billeder i hjemmet, har jeg det en smule svært ved. Derfor kunne jeg også godt tænke mig at høre, hvordan du bruger personlige billeder i hjemmet. Jeg har aldrig rigtig “samlet” på billeder af familie, venner og kæresten. På en eller anden måde vil jeg egentligt helst gerne have det samlet i et fotoalbum.

Men jeg har selvfølgelig lidt billeder og især af mine skønne niecer og nevø. Dem har jeg så til gengæld svært ved at udelukke, dog skal der heller ikke flere billeder ind nu. Så vil jeg hellere skifte lidt ud, af dem jeg har i forvejen. De står ikke nogle fremtrædende steder i vores hjem, men er på en eller anden måde lidt “gem væk”, så de ikke kommer til at dominere i indretningen. De står nogle steder hvor, jeg lige kan få øje på dem.

Mange er glade for personlige billeder i hjemmet og det forstår jeg også godt. Det her med at omgive sig med “nogen/noget” der betyder noget. Men for mig så larmer det nok mere, end det giver mig ro. Jeg vil rigtig gerne det ser pænt ud, og der synes jeg ikke lige frem at personlige billeder hjælper på det.

Læs også: Sådan ser mit kontor ud – min arbejdsplads

PERSONLIGE BILLEDER I HJEMMET – KØLESKABET

Jeg har dog et sted hvor de personlige billeder er helt tilladt. Måske fordi det i forvejen er en ret grim overflade, så her pynter det kun. Det er nemlig på køleskabet. Der giver det mening for mig at have dem hængende. Her stopper jeg ofte lige op og kigger på billederne og mindes de tider.

Læs også: Ny billedvæg + et smart tip til at hænge billeder op

Ovenfor ses: Alma og min niece Mathilde, Eitill (min gamle hest, den mørke af dem), Mads og jeg fra et vennepars bryllup, Christian min nevø og Lea min niece.

Men nu vil jeg gerne høre om du har personlige billeder i dit hjem og hvordan bruger du dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top