fbpx

YES! Endelig er mit interiør fotostyling kursus: Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin åben for tilmeldning. Det er lavet specielt til dig, som ønsker at style flotte interiør billeder til din Instagram profil og blive set af flere. Du kan lige nu blive en af de første på kurset samt få adgang til et eksklusivt netværk med samme interesse som dig. Lyder det ikke fedt? Det kan jeg lige love dig for at det er.

Som jeg også skrev i mit sidste indlæg, så har jeg længe gerne vil lave og have mit eget online kursus, fordi jeg simpelthen synes det er så spændende, at hjælpe andre og følge med i deres udviklingen. Så det er virkelig en drøm der går i opfyldelse. Derfor er jeg også vildt spændt og nervøs for at se hvordan I tager imod kurset. Jeg håber selvfølgelig, at der er flere af jer som har lyst til at være med. Men inden du tager en beslutning, kan du få meget mere at vide om kurset lige her: Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin.

Kurset er lukket for tilmeldning og derfor virker linksne ikke i øjeblikket, men det bliver åbnet igen.

interiør fotostyling kursus

INTERIØR FOTOSTYLING KURSET INDEHOLDER

5 lektioner, et par opgaver, 2 fede værktøjer, adgang til Facebook gruppe og Pinterest board OG en ekstra lille treat til dig, når du tilmelder dig.

Lektion 1 – Brug lyset rigtigt
Lys er altafgørende for at skabe smukke billeder. Lys påvirker kvaliteten, udtrykket, formen og meget mere. Derfor er lys det første vi skal igennem.
Lektion 2 – Inspiration og hvordan du bruger det
Løbet tør for ideer? Ingen problem, jeg hjælper dig med at finde tonsvis af inspiration
Lektion 3 – Find ind til din stil
At have en genkendelig stil er en styrke. Har du fundet din?
Lektion 4 – De forskellige billedtyper
Hvilke billedtyper findes der, hvad er forskellen og hvordan bruger man dem?
Lektion 5 – Skridt for skridt + det hemmelige våben
Tag det en ting ad gangen, den letteste måde at skabe et godt resultat!

Få mere at vide om kurset her (Kurset er pt. lukket)

Hvis du ikke er oppe og køre over kurset endnu, så er der altså rigtig god grund til at blive det. For med kurset: Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin. Bliver du ikke bare bedre til at style flotte billeder, du kommer også til at fange andres øjne og flere af dem – hvilket betyder at flere vil følge med på din profil. Og hvis man går op i sin Instagram-profil, er det jo altid fedt at få flere til at følge med. Du kan også bruge kurset til at lære hvordan du skaber blikfang og dermed får lettere ved at sælge et produkt.

Det må jeg da lige være noget for dig? Du kan hoppe med på kurset her eller læse mere om det: Det vil jeg gerne vide mere om! – hvis du har spørgsmål til kurset, må du meget gerne skrive det i en kommentar eller mail til mig.

2 thoughts on “ONLINE INTERIØR FOTOSTYLING KURSUS DESIGNET TIL DIG

 1. Heej

  Ved du hvornår kursus åbner igen ?
  Kræver kursuset et kammara eller er det okey at bruge mobilen ?
  Hvad koster et kursus ?
  Det lyder helt vildt fedt 🙂

  Med venlig hilsen Dorthe

  1. Hej Dorthe
   Tak for din interesse i kurset. Jeg har ikke sat en præcis dato på endnu, men engang i efteråret. Skal jeg nok skrive et nyt indlæg herinde når det åbner igen. 🙂
   Men ellers kan du skrive dig op på min nyhedsliste, så går det ikke din næse forbi. 🙂
   Det kræver ikke et kamera, men bare en god smartphone. Du kan få adgang til kurset for bare 249 kr. super billigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top