fbpx
Hvorfor jeg valgte at blive selvstændig boligstylist

Jeg hedder Chalotte Kamp Kruse og er uddannet Retail Designer på Via Design i Herning i januar 2017. I de efterfølgende 2 år har jeg arbejdet, som Interiør stylist hos det internationale interiør firma Bloomingville. Hos Bloomingville var mine primære opgaver: indretning og planlægning af deres showroom, shop-in-shop butikker, styling af billeder til deres katalog og instagram profiler, koordinering af events og messer, styling af messestande og generel indretning af hovedkontoret.

Decor Studio blev stiftet med en brændende passion for at skabe inspirerende rum, smukke billeder og miljøer med sjæl. Der læggers vægt på kreative løsninger, personlighed, kombinationen af materialer og farver og især dine ønsker i en indretnings- eller stylingsopgave. 

Inden opstart af studiet startede jeg min tidligere blog op Living by CKK. Den blev en eftertragtet bolig blog, hvor jeg gav råd til indretningen og delte de nyeste trends. Bloggen blev et solidt studiejob under min uddannelse og skabte grobund for Decor Studio. 

Derudover har jeg skrevet en lang række artikler for det store online magasin HOUZZ. Artiklerne er ud over Houzz blevet anvendt i nationale og internationale aviser og magasiner.

Kunne du tænke dig, at læse lidt mere om min rejse til at blive selvstændig, så har jeg skrevet et blog indlæg om vejen her hen. Og nu hvor jeg har dig her på siden, så husk at følge med på Decor Studios blog, hvor jeg deler ud af indretnings tips og inspiration til dit eget hjem. 

Back to Top