fbpx
Nyhedsbrev

Lige fra starten af mit selvstændige liv vidste jeg, at jeg gerne ville have mit eget nyhedsbrev til dig der elsker indretning. Både for at kunne holde dig opdateret på de nyeste indlæg her på bloggen, men også for at kunne dele en masse inspiration, trends og gode indretningstips med dig. Derudover kommer du selvfølgelig til at følge med i mit selvstændige liv, både i de projekter jeg har gang i. Men også i den helt almindelige daglig dag.

Jeg vil gerne bruge mit helt nye nyhedsbrev, lidt som et magasin til din indbakke. Det bliver nok ikke nogle lange skriv du får, bare rolig. Men noget som du tænker, at du kan bruge til noget og forhåbentligt finder en værdi i.

Derudover vil jeg ikke og har heller ikke tid til den, for den sags skyld, skrive et nyhedsbrev hver uge. Så det bliver nok nærmere 1-2 gange i måneden. Både for min skyld, men mest af alt også for jeres. For jeg kender det godt selv, at jeg ikke vil modtage alle mulige mails hele tiden. Man kan ikke lave andet end at slette dem igen.

Så skriv dig op til det bedste nyhedsbrev til dig der elsker, hvis jeg altså selv skal sige det. Du kan godt glæde dig til at modtage indretningsgodter i indbakken.

SKRIV DIG OP ET NYHEDSBREV TIL DIG DER ELSKER INDRETNING

Husk at ved at du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du altid kunne holde dig opdateret på de nyeste indlæg. Du accepterer samtidig at dine personlige data gemmes i overensstemmelsen med privatlivspolitik.

Jeg lover dig at du ikke vil fortryde det. Du vil få spændende og relevante nyheder, du vil også få første ret på nogle af de projekter jeg arbejder på. Eks. en e-bog er i støbeskeen lige nu.

Skriv dig op til et spændende nyhedsbrev om indretning

* indicates required

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top