fbpx

Hold nu op hvor har jeg glædet mig til at dele dette med dig. Jeg er nemlig klar med mit nye kursus – Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin, lige om lidt! Nu har jeg været selvstændig i lidt mere end et år, og har hele tiden haft en ambition om at lave online kurser. Kurser som kan hjælpe dig med at skabe inspirerende billeder, flotte rum og meget mere. Jeg har nemlig mange forskellige ideer på tegnebrættet. Men tilbage til mit nyeste genistreg: Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin.

Kurset er lukket efter første omgang tilmeldninger. Men åbner igen en gang til efteråret.

Kursus i at style interiør billeder

Fra d. 1 juli er det første skud på stammen klar til dig! Så du kan lære at style smukke billeder til Instagram, uden at du skal bruge flere år på at lære det. Jeg har selv brugt 7 år på at inddrage erfaringer, teorier & metoder til hvordan man styler flotte interiør billeder med blikfang. Alt det slipper du for, samtidig med at du lære de bedste styling teknikker, får et netværk som går op i det samme som dig og personlig sparring med yours truly/mig i dette kursus.

Kurset her er mit hjertebarn og jeg har brugt blod, sved og tårer for at nå i mål, så kliché som det lyder så passer det faktisk. Okay at få en skramme på benet efter en skrue fra et møbel i stuen, kan nok ikke helt betegnes som blod i forbindelse med dette kursus. Men sved og tårer har der i hvert fald været rigelig af. Og derfor håber jeg inderligt at du vil tage godt imod mit kursus: Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin og forhåbentligt deltage på det.

SÅ HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Har du spørgsmål vedrørende kurset eller generelt, er du altid velkommen til at skrive til mig på c@decorstudio.dk eller klikke her. Følg også gerne med på Instagram – @decorstudiodk, hvor jeg løbende deler informationer, spørgsmål og tips vedrørende mit kursus og meget andet.

lær at style flotte interiør billeder i fem enkle trin
lær at style flotte interiør billeder i fem enkle trin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top