fbpx

Jeg er ikke sådan helt startet op med min virksomhed endnu, men jeg er godt på vej. Det er egentligt først fra 1. marts at jeg officielt er selvstændig, men indtil da, har jeg nogle feriedage jeg skal have afholdt. Så derfor har jeg nogle dage hvor jeg arbejder her hjemme, for at blive klar. Derfor tænkte jeg, at vise jer mine vigtigste kontorredskaber når jeg sidder her hjemme og får styr på de sidste ting. 

MIN NOTESBOG 

Det at skulle starte en virksomhed op kræver meget planlægning og bare generelt at holde styr på sine sager. Derfor har jeg helt fra starten af (siden november), lavet en “selvstændig-bog” eller bare en notesbog. Her har jeg skrevet alt ned jeg skal have ordnet, har tænkt på eller gerne vil nå at få gjort inden marts. Den har virkelig været en god hjælp og så er det bare rart ikke at skulle gå og huske på de forskellige ting hele tiden, men at jeg bare kan skrive dem ned og så krydse dem af, når jeg har gjort det.

Udover min to-do liste så indholder bogen også: 
– De første tanker omkring hjemmesiden
– Ideer til blogindlæg 
– Hvilke arbejdsområder jeg vil have fremadrettet
– Priser
– Hvad jeg kan gøre hvis jeg ikke har nogle opgaver på hånden
– Målsætninger
– BMC modellen (Business model canvas) 
– Ideer til instagram og stories

Og så lige så snart jeg kommer i tanke om et eller andet eller nogen giver et godt råd, så skriver jeg det ned. 

MIN KALENDER

Den fine kalender fra Atelier Aarhus, har jeg vist et par gange på instagram. I går meldte de desværre udsolgt for 2019 udgaven. Men bare rolig de laver en ny igen til det nye år. Man plejer at kunne købe dem omkring november, så hvis du ikke fik fat i den i denne omgang, kan de se frem til den næste. 

De dage jeg arbejder her hjemme bruger jeg den flittigt. Det er et super godt værktøj, til at holde styr på aftaler og til at få diverse ting gjort. I kalenderen er der for hver dag, et “skema” over dagen, så man kan plotte tidspunkter og opgaver ind. Derudover er der en to-do liste, som jeg er meget glad for. Det er simpelthen så rart at kunne vinge af, når man har ordnet de ting man gerne ville nå i løbet af en dag. Pt. glæder jeg mig bare til at bruge den hver eneste dag.

MIN COMPUTER & MOBIL

Men den giver jo lidt sig selv. Uden min computer og mobil, som begge efterhånden er en del år gamle, så ville det være svært at få noget gjort. Jeg drømmer om at købe en ny og hurtigere computer om et halvt år måske og gerne en ny mobil også. Men selvom jeg gerne vil have nyt grej og at de er ret gamle, så er jeg nu glad for dem. De har hver især holdt i 6 og 4 år. Så synes de er ved at have aftjent deres værnepligt. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top