fbpx

At skabe et godt koncept handler ikke bare om, at sælge et fedt produkt. Der er mange faktorer, som spiller ind og som skal passe sammen. Alle kanaler skal hænge sammen: hjemmeside, sociale medier, butikken, service, messestanden, billeder, indretningen af virksomheden, det marketings materiale du sender ud til kunden og egentligt bare alt, hvad du foretager dig i din virksomhed. 

Ovenstående er vigtigt for at kunden forstår din virksomhed, og for at kunden kan relatere til dine produkter. Når alle dine kanaler går op i en højere enhed og du derved har formet dit koncept, er det med til at give kunden en god oplevelse. En oplevelse som gør, at kunden kommer igen og har lyst til at fortælle andre om netop din virksomhed. Et godt koncept skaber i bund og grund mere salg. 

DET KAN JEG HJÆLPE DIG MED

BUTIKKEN
Skal du starte en ny butik op og har brug for hjælp til at udvikle dit unikke koncept? Eller har du brug for at din butik skal redesignes og indrettes på ny?

Når jeg skal udvikle et koncept, ser jeg på dine nuværende kanaler. Hvilken type produkter du sælger og hvilken målgruppe du vil ramme. Derudover er det vigtigt for mig, at kende til alle dine ideer og tanker omkring dit kommende koncept. Hvilke drømme du har for din virksomhed og hvilken stil du mener passer til dit brand. 

Sammen finder vi frem til dit koncept, som skaber omtale, giver kunden den ønskede oplevelse og tilføjer mere værdi til din virksomhed.

MESSESTANDEN
Udstiller du ofte på messer, men kunderne søger ikke standen som tidligere?  Eller vil du i gang med at udstille dine produkter, men er usikker på, hvordan din stand skal se ud eller hvordan dine produkter skal stå?

Tilsvarende koncept udvikling til en butik, gennemgår jeg dine nuværende kanaler. Hvad er dit brand, og hvordan ser dit design DNA ud? Dette er vigtigt for at skabe den rette messestand og fange stemningen af din virksomhed og dine produkter. 

For at få succes på en messe, skal der skabes blikfang og sammenhæng, så kunderne vælger at søge din stand, frem for dine konkurrenternes. 

REDSKABER

For at udvikle dit koncept anvender jeg forskellige redskaber:
– Research af din virksomhed
– Pinterest
– Moodboards
– Skitser
– Photoshop, Illustrator og indesign
– 3D tegninger

Leder du efter hjælp til at optimere din nuværende butik eller ekstra hænder til at style din stand på en messe. Så tilbyder jeg også dette. Læs mere under styling

Alle koncept udviklings opgaver er forskellige og derfor vil prisen også variere. Timeprisen udgør kr. 700,- pr. time ex. moms. Jeg løser opgaver både i Danmark og udlandet. Jeg tager 3 kr. pr. kørt km efter de første 20 km. fra Decor Studios adresse. Befinder opgaven sig i udlandet, dækkes transportudgifterne af din virksomhed. 

Back to Top