fbpx

For en uge siden havde jeg faktisk en drøm, at jeg skulle male køkkenet i en fin farve. Lige så snart jeg var vågen, var jeg klar på at lave en køkken makeover. Jeg fortalte Mads at nu ville jeg gerne male køkkenet og vi snakkede lidt om farven. Faktisk gav han mig lov til bare at vælge den farve jeg gerne ville have. Det plejer ikke helt at foregå sådan, da han hurtigt synes det kan blive lidt for tøset.

Hvis du følger med på Instagram, så du også at jeg spurgte til hvilken farve jeg skulle vælge. I var mange der både sagde den grønne og den lyserøde/rosa farve, men som du måske også har set, så blev det den lyserøde. Det er simpelthen blevet så fint!

køkken makeover

Jeg havde en masse maling rester ude i værkstedet, så jeg havde egentligt besluttet mig for, at bruge noget af det vi havde, for at spare penge. Så derfor har vores køkken makeover også været gratis. Hvor fedt er det ikke lige?

På grund af at det var en maling rest, så har jeg ikke en konkret farvekode på væg farven. Til gengæld er det en blanding af to farver, med et blandingsforhold meget tæt på 50/50. Så derfor tænker jeg, at hvis du gerne vil have samme væg farve er det ret så muligt. De to farvekoder er: Ncs s 2010-Y50R og Ncs s 3020-Y70R. Der var nok lidt mere af 3020-Y70R, men ikke meget.

Læs også: Mit allerbedste spare tip når du gerne vil forny dit hjem

maling af køkken

Køkkenet er ikke færdigt endnu, så har ikke fået taget så mange billeder. Det er meningen at vi skal have to egehylder på væggen over plantekassen, til at kunne sætte en masse krukker, skærebrætter osv. Det bliver så pænt og glæder mig meget til at hænge dem op og ikke mindst “pynte” dem.

Vi har simpelthen så meget i skabene og vi har ikke rigtig plads til det hele. Det står ret rodet i skabene. Så det bliver super fedt at få lidt mere plads til alle de køkken sager.

makeover
køkken før

Og lige et billede af køkkenvæggen før. Jeg var blevet ret træt af dette arrangement, så den køkken makeover kom på det helt rigtige tidspunkt.

Læs også: Forvandling af vores stue – før og efter

Har du lavet en smart og flot makeover der var helt gratis?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top