fbpx

Julen er lige om hjørnet og en af de første jule ting, jeg starter med er kalenderlys dekorationen. I år har jeg valgt at lave en kalenderlys dekoration med tørrede blomster. Det passer så godt ind i årets trend med fine evighedsbuketter og diverse tørrede blomster. Faktisk er en af de mest læste indlæg her på bloggen DIY sådan laver du din egen evighedsbuket.

DIY guide kalenderlys dekoration

Læs også: DIY guide til at lave din egen ananasplante

DET SKAL DU BRUGE

En bakke eller et fad
Oasis
En masse tørrede blomster
Grensaks
Ståltråd
Bidetang
Kalenderlys
Stearinly
Kniv

DIY guide kalenderlys dekoration

SÅDAN GØR DU

Det er faktisk meget lige til, når du skal lave en kalenderlys dekoration med tørrede blomster. Skær oasisen til, hvis det ønskes og sæt derefter den på bakken. Klip tre stykker ståltråd i samme længde og varm enden over stearinlyset. Put derefter den varme ende op i bunden af kalenderlyset. Når alle tre stykker ståltråd sidder fast, kan kalenderlyset stikkes ned i oasisen. Nu kan du gå i gang med at sætte de tørrede blomster på plads. Start med dem som fylder meget, det er med til at skabe en god bund og dækker en del af oasisen. Herefter bliver du bare ved indtil du ikke kan se mere oasis. Har du nogle blomster som skal stikke lidt op fra de andre, ligesom jeg har på min, så vent med at sætte dem i til allersidst.

Husk at lade oasisen være tør, da de tørrede blomster rådner hvis den er våd.

Læs også: DIY lav din egen evighedsbuket

Jeg er selv godt tilfreds med udtrykket på min kalenderlys dekoration med tørrede blomster, og elsker at selvom den ikke er så julet Så passer den godt ind alligevel. Og det smarte ved en dekoration som denne, er at man kan genbruge blomsterne efterfølgende. Tænker at lave en krans eller noget lignende, når vi kommer til det nye år og hvis de ikke er gået i stykker.

diy guide
DIY guide kalenderlys dekoration
DIY guide kalenderlys dekoration

Har du fået lavet en kalenderlys dekoration og er du klar til 1. december på søndag? Følg gerne med på instagram – @decorstudiodk, hvor jeg hele julen deler ud af en masse inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top