fbpx

Som jeg teasede i fredags ville der komme en give away til børneværelset i denne uge. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg vil dele lidt inspiration til børneværelset udover selve give awayen. Et børneværelse må gerne være fyldt med farver, kreative ideer og meget mere. Det er nemlig mulighed for at give den gas, da børn er vilde med både farver og anderledes udtryk. Så inden jeg fortæller mere om konkurrencen vil jeg give dig lidt inspiration til børneværelset.

Læs også: Sæt prikken over i’et i indretning med disse 8 ting

Indretning af pigeværelse

INSPIRATION TIL BØRNEVÆRELSET

Inspiration til børneværelset
Plakater på børneværelset

Læs også: forvandling af vores stue – før og efter

FARVER
Børn elsker farver og af den simple grund af at det er en god idé at bruge forskellige farver på børneværelset. Det giver både en hyggelig og inspirerende stemning, men det giver også børnene noget at se på og snakke om. Så vær ikke bange for at bruge farver.

EVENTYRLIGE IDEER
Det er også en god idé at tilføje eventyrlige elementer. Det kan være somn her på min nevøs værelse, hvor der er malet bjerge på væggene, hængt pompomer i loftet og klistret stjerner på væggen. Det er alle sammen med til at skabe en fascination eller idéudvikling hos barnet.

Inspiration til børneværelset

OPBEVARING
En anden ting som er vigtig at tænke ind i indretningen, er opbevaring. Der skal være plads til tøj, legetøj og hvad barnet ellers har behov for. Her kan det være smart at tænke i multi funktionelle løsninger, som for eksempel en høj seng hvor der er plads til opbevaring under. Ved du ikke helt hvordan du skal for opbevaring med ind i indretning? Så hjælper jeg dig gerne på vej skriv en uforpligtende mail til mig på C@decorstudio.dk.

Læs også: indretning med farver i soveværelset

HULER
Børn elsker huler, der er noget hyggeligt ved at kunne gemme sig i trygge rammer. En oplagt hule er sengen, da den kan laves på mange forskellige måder. Det kan også være at du har plads til en hyggelig tipi på værelset, eller at barnet har mulighed for at bygge den, når lysten er til det.

ET TEMA
Hvis du ikke helt ved hvordan du skal få integreret alle disse ting i indretningen på børneværelset, kan det være en god idé at starte ud med et tema. Lad barnet være med til at vælge, alt efter alderen selvfølgelig. Har du et tema kan det være lettere at få farver og de eventyrlige ideer ind i en retning. Og ellers er det også altid en god idé at bruge Pinterest som inspirations kilde.

Indretning af pigeværelse
Konkurrence

Læs også: DIY billeder med akvarelmaling

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for hjælp til at få indrettet børneværelset, hjælper jeg dig gerne. Om det er et par timers vejledning (hjemme hos dig eller online), eller vil du gerne have hjælp til hele idéudvikling og indretningen? Så hjælper jeg da også. Skriv eller ring til mig på c@decorstudio.dk//41678476.
Selvom klokken er 19 om aften tager jeg også telefonen hvis du ringer. Så hold dig ikke tilbage.

GIVE AWAYEN

I anledning af at jeg har startet et nyt samarbejde med Dan Art Boligdesign, hvor jeg skal stå for indretningen af børneværelser hos dem, skyder vi en give away i gang.
Du kan vinde 2 timers indretningsvejledning og 2 plakater til børneværelset. For at deltage skal du hoppe over på min Instagram profil og læse dette opslag.

Inspiration til børneværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top