fbpx

Der er en del faktorer som spiller ind, når man indretter et inspirerende kontormiljø. Først og fremmest er det vigtigt om det er hjemme ved en privat person, og derfor kun skal rumme en på kontoret, eller om det skal være et inspirerende kontormiljø til flere mennesker, hvilket ofte også betyder at det er til en virksomhed.

Et spændende og inspirerende kontormiljø er med til at skabe energi, god stemning og så giver det også lysten til at arbejde og være kreativ med ens opgaver.

HER ER 6 GODE RÅD OG TIPS TIL HVORDAN MAN INDRETTER ET INSPIRERENDE KONTORMILJØ

Hvordan man indretter et inspirerende kontormiljø

PLANTER
Planter er med til at skabe et godt indemiljø og klima, de renser luften og skaber ro. Samtidig med at de er pæne at se på. Liv i planterne er med til at give liv til kontoret.

FARVER
Skab en god stemning, ved hjælp af farver. Farver er en af de ting i indretningen, som har let ved at sætte gang i en følelse hos os. Vi bliver påvirket af farver, både positivt og negativt. Vælg derfor med omhu, men samtidig skal du ikke være bange for at give den gas.

VALG AF MØBLER
De normale kontormøbler kommer vi nok ikke udenom. Især hvis det er i en virksomhed, hvor det inspirerende kontormiljø skal skabes. Det er bare vigtigt ikke at have for mange tunge og mørke møbler, da det hurtigt kan sætte en tung stemningen i miljøet. Vælg derfor som supplement lyse reoler, lette sideborde og simple lounge møbler.

Mangler du ideer til hvordan du indretter et lille rum? Så læs med i 7 tips til at få små rum til at virke større

Decor Studio kontor

OPSLAGSTAVLE
Alle kontormiljøer med respekt for sig selv, skal have en opslagstavle. Ofte er en opslagstavle noget, som bliver meget brugt at folk i de kreative erhverv. Men det er også vigtig for de andre mere boglige erhverv. Det er både med til at give et overblik, sætte en stemning og bare skabe en god energi. Så selvom du ikke på den måde bruger en opslagstavle, vil jeg anbefale dig at anskaffe dig en, for at få skabt et inspirerende kontormiljø.

Skal du ikke bruge den til projekter eller lignende. Kan du hænge nogle pæne og inspirernede billeder på den, som du efterfølgende kan kigge på og komme i godt humør af.

PÆN OPBEVARING
På et kontor skal man ofte have plads til en masse praktiske sager. Brug nogle pæne æsker, kurve og bind til at opbevare det i. Der er ingen som siger at det skal være det almindelige kedelige opbevaring, som ikke er med til at supplere det inspirerende kontormiljø.

Mange af mine kurve, æsker og bind er fra Ikea, Søstrene Grene og Bloomingville.

Vild med kurve i hjemmet? Find inspiration til hvordan du kan bruge dem: 6 måder du kan bruge kurve i indretningen

sammensætte en billedvæg på kontoret

PÆNE HOME ACCESSORIES
Billeder, vaser, krukker, kurve osv. er også vigtige elementer i et inspirerende kontormiljø. Vælg home accessories der passer til indretningsstilen og som giver en god stemning i miljøet. Billederne må godt være nogle som man kan sidde og betragte, samtidig med at de er med til at sætte gang i ideudviklingen.

Generelt er det godt at vælge pæne ting, som både passer til dit arbejde, virksomhedens brand og som giver energi og stemning. Hos mig har jeg gået efter den simple, naturlige og nordiske stil, hvor der er plads til at skeje mig ud, gennem det aktuelle opgaver jeg får. Det var vigtigt for mig, at mit kontor ikke larmer, men giver mig energi til at arbejde og lægger op til at holde orden.

MANGLER DU HJÆLP TIL AT INDRETTE ET INSPIRERENDE KONTORMILJØ?

Så hjælper jeg dig gerne i mål. Jeg kigger på hvad dit arbejde indeholder, hvilke elementer du har brug for, hvordan virksomhedens brand kan implementeres i indretningen og sørger for at skabe et inspirerende miljø, som giver dig energi og mere lyst til at opholde dig på arbejdspladen.

Her finder du priser og læser mere om indretning for private og erhverv. Har det interesse så kontakt c@decorstudio.dk eller ring til 41678476.

Husk også at følge med på instagram, hvor jeg ofte deler ud af tips og tricks til indretningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top