fbpx

Indeholder reklame links/affiliate.

Nordisk Boheme indretning

Sfgirlbybay

Nordisk boheme er meget populært i indretningen lige for tiden og har været det i det sidste årstid. Boheme er en indretningsstil med naturlige elementer og hvor sjælen er i centrum. Det er en indretningsstil jeg selv er meget fascineret af, ikke fordi jeg som sådan selv har implementeret den her hjemme. Nok mere bare nogle elementer der fra. Men fordi jeg synes at boheme stilen er så fin, let og afslappende.

Derudover fik jeg en ide til at lave ny serie her på Decor Studios blog, at skrive om en masse forskellige indretningsstile, som fascinerer mig. Og som forhåbentligt vil give lidt inspiration til dig, hvis du godt kunne tænke dig at tilføje en lidt mere nordisk bohemian stil i dit hjem.

Stilen nordisk boheme er en stil der ligger tæt op af den “almindelige” boheme stil. Men hvor den almindelige stil handler meget om kraftige farver og mange af dem. Så er den nordiske stil mere afdæmpet og med fokus på de varme og naturlige farver som gul og brun. Ofte er væggene hvide, hvor det er tingene der har en farve.

DE VIGTIGE ELEMENTER

NATUREN – de naturlige elementer er en stor del af boheme stilen. Både i form at tørrede blomster og planter men også i form af kurve, trærammer, plaider, møbler i træ eller rattan.
FARVER – Farverne er varme og gullige, dog også med en del hvidt i fokus. Eftersom norden har taget boheme til sig, er det nordiske præg kommet med ind over. Så det ikke er de vilde kraftige farver der er i fokus. Men de mere naturlige, som brun, gul, orange og den lidt rødlige tone.
STEMNINGEN – stemningen skal være afslappet og give rummet et fornemmelse af masser af tid. Altså at man bare har tid til at slappe af og nyde omgivelserne.
KELIM – kelim er et mønster, eller flere slags mønstre inden for samme kategori, hvis man kan sige det sådan. Kelim forbinder man ofte med boheme og har i den grad fået et boost i de sidste par år. Kelim kiosken sælger rigtig mange fine puder og tæpper.

Læs også: 5 trends lige nu

FÅ STILEN HJEMME HOS DIG

Vil du gerne tilføje lidt flere elementer/produkter til dit hjem, så du får en følelse af boheme? Så har jeg fundet nogle ting, som kan hjælpe dig i den retning. Der er flere af tingene jeg gerne selv ville eje her hjemme. Eks. den fine fine kurv fra Lillerød og den flotte vase fra Louise Roe. Amen altså..

Plakat//The Poster Club – Mirabilis
Kurv//Papirskurv fra Lillerød
Lampe//Muubs pendel
Tæppe//Gulvtæppe fra House Doctor
Vase//Louise Roe vase
Stol//Rattanstol fra House Doctor
Pude//Gul pude fra Bungalow
Pude//Grå pude fra Bloomingville

Det skal du købe boheme

farver i boheme

Pampa

Er du også vild med nordisk boheme eller er der måske en anden indretningsstil som du elsker? Vil meget gerne skrive om den stil du elsker næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top