fbpx

Decor Studio tilbyder 4 indretnings forløb afhængig af hvor stort et projekt, der skal udføres. Et indretnings forløb består af 2 – 5 faser alt efter hvad dine behov og ønsker er. Grundpakkerne, forløb 2 – 4, består af de første 4 faser, og hvor du her ud over har mulighed for at tilvælge den sidste fase. Dette afhænger af hvad dine behov er, om du selv har mod på at bestille de valgte produkter og indrette hjemmet med dem, eller om det er noget jeg skal gøre på dine vegne. Har du ikke brug for så meget hjælp, men bare lidt vejledning er forløb 1 lige noget for dig.

Decor Studio har kontor i Midtjylland, men udfører indretningsopgaver i hele landet. Så selvom du befinder dig i Nordjylland, på Fyn eller Sjælland, kommer jeg gerne og besøger dig. Derudover tilbyder jeg også online indretningsvejledning, hvilket er en del billigere for dig.

Du er altid velkommen til at tage kontakt, uden at skulle vælge et indretningsforløb og så er det ganske gratis. Har du et mindre problem du gerne vil have lidt vejledning til, står jeg også til rådighed.

Du kan altid finde inspiration og lidt “let” hjælp til indretningen på Decor Studios blog

1 KONTAKT

Vi aftaler et møde hjemme hos dig. Inden mødet har du gjort dig en del tanker om, hvad du kunne tænke dig at få lavet om. Hvilke udfordringer du har og hvad dine ønsker er. Skriv det gerne ned, så vi er sikre på, at vi får gennemgået alle de udfordringer du har med den nuværende indretning. 

2 MØDET

Vi tager en snak om de problemer du oplever og hvad du godt kunne tænke dig, der skal ske i hjemmet. Her snakker vi lidt om hvilke muligheder du har og hvilke ideer der umiddelbart opstår. Vi aftaler hvornår design oplægget skal være færdigt og om fase 5 skal være en del af opgaven.

3 DESIGN OPLÆG

Efterfølgende udvikles design oplægget med udgangspunkt i dine ønsker og behov. 
Design oplægget består af: research af din stil, nuværende plantegning, inspiration, moodboards, illustrationer af det færdige resultat, kommende plantegning og en indkøbsliste af de anvendte produkter. 

4 AFLEVERING AF DESIGN

Alt efter hvor du bor og hvad dine behov er, kommer jeg enten ud til dig for at overlevere design oplægget, ellers sendes det via mail, med efterfølgende telefonisk drøftelse.
Har du spørgsmål efterfølgende, er du altid velkomne til at ringe eller sende en mail.

5 INDRETNINGEN

Fase 5 tilkøbes særskilt og aftales i fase 1 eller 2. Ved fase 5 står Decor Studio for at bestille produkterne hjem. Efterfølgende kommer jeg hjem til dig, hvor indretningen og stylingen af dit hjem udføres. Inden dette kan lade sig gøre, skal du have malet, hvis dette er en del af design oplægget. 

Der er ikke nogen retningslinje for hvor lang tid et indretningsforløb tager. Det kan strække sig over et par uger til godt et år. Det hele er op til dig, hvornår du vil sætte gang i næste fase og hvornår slut resultatet skal stå færdigt. 

FIND DET FORLØB DER PASSER TIL DIG

FORLØB 1
Inkl. fase 1 og 2
Dette forløb er passende til dig, som vil indrette dit hjem selv, men mangler vejledning. 

2 timers møde hjemme hos dig

Vi gennemgår de problemer du oplever i indretningen og jeg kommer med konkrete ideer til hvad du kan gøre.

Der er ingen begrænsninger på hvor mange rum, vi kommer omkring, det afhænger kun af tiden og hvad dine behov er.


1.600 kr. inkl. moms

FORLØB 2 
Inkl. fase 1 til 4
Dette forløb er svarende til indretningen af et stort rum eks. en stue eller to rum, der trænger til fornyet energi.

1,5 times møde hjemme hos dig, hvor vi gennemgår de problemer du oplever i indretningen

Du får et design oplæg som inkluderer: 
Research, inspiration, moodboards, plantegninger før og efter illustrationer, actionplan og indkøbsliste

1 times aflevering af oplæg hos dig eller over telefon


5.000 kr. inkl. moms

FORLØB 3
Inkl. fase 1 til 4
Dette forløb er svarende til indretningen af et par rum. Eks. soveværelse + børneværelse eller badeværelse + entre eller et køkkenalrum.

1,5 times møde hjemme hos dig, hvor vi gennemgår de problemer du oplever i indretningen

Du får et design oplæg som inkluderer: 
Research, inspiration, moodboards, plantegninger før og efter illustrationer, actionplan og indkøbsliste

1 times aflevering af oplæg hos dig eller over telefon


7.500 kr. inkl. moms

FORLØB 4
Inkl. fase 1 til 4
Dette forløb er svarende til indretningen af flere rum. 3-5 rum alt efter størrelse og omfang. Måske du skal flytte og vil starte på en frisk? 

1,5 -2 timers møde hjemme hos dig, hvor vi gennemgår de problemer du oplever i indretningen

Du får et design oplæg som inkluderer: 
Research, inspiration, moodboards, plantegninger før og efter illustrationer, actionplan og indkøbsliste

1 times aflevering af oplæg hos dig eller over telefon


13.000 kr. inkl. moms

ONLINE INDRETNINGSVEJLEDNING
Få vejledning via skype lige når det passer dig. Book enten 1 eller 2 timer og få hjælp til at komme videre i din indretnings proces. Vi aftaler dato og tidspunkt. I sender billeder af hjemmet, rummet eller området og tilføjer en kort tekst af problemet.

475 kr. inkl. moms i timen

ANDRE UDGIFTER

De første 20 km. er inkl. i prisen, derefter tages 3 kr. pr. kørt km. fra Decor Studios adresse. Ønsker du at tilkøbe fase 5 – indretningen vil beløbet afhænge af antal timer.  Timepris kr. 650,- pr. time inkl. moms. 

EFTER ET FORLØB

Har du spørgsmål til design oplægget, indretningen eller ønsker små ændringer efter et forløb, er du altid velkommen til at kontakte Decor Studio. Ved du allerede inden et forløb er færdigt, at du ønsker en opfølgning f.eks. efter et halvt år, kan vi aftale det på forhånd og derefter tager jeg kontakt til dig på det aftalte tidspunkt. 

SKAL JEG HJÆLPE DIG MED AT GØRE DIN BOLIG KLAR TIL SALG?

Er din bolig klar til salg


Skal du have solgt din bolig og gerne ser det går lidt hurtigt? Så hjælper jeg både med vejledning, oprydning og indretning, som er med til at skabe overblik og helhed i din bolig.

Jeg tilbyder 3 pakker:
1,5 – 2 timers vejledning
4 – 6 timers oprydning inkl. let vejledning
8 timers indretning inkl. let vejledning og let oprydning

Læs mere om priser og hvordan jeg kan hjælpe dig her:
Er din bolig klar til salg?

Har du et specifikt ønske der skal løses, finder vi også ud af det.

Back to Top