fbpx

Dine medarbejdere bruger det meste af deres tid på kontoret og i din virksomhed. Det er vigtigt at skabe et sundt og inspirerende miljø, da det motiverer dine medarbejdere. Det giver dem lysten til at opholde sig på kontoret og energien til at udføre et godt stykke arbejde. Udover dine medarbejderes trivsel, er en anden vigtig grund til et inspirerende kontormiljø, kunde besøg. 

Dine kunder skal føle sig velkomne, når de træder ind i din virksomhed og her skal indretningen være med til at skabe en god følelse hos kunden. En følelse der giver dem lysten til at indgå en aftale/købe dine produkter og komme igen. 

Lad mig hjælpe dig og din virksomhed med at skabe et kontormiljø der passer til virksomhedens DNA. 

PROCESSEN 

MØDET
Første step er at aftale et møde i din virksomhed. Til mødet går vi igennem de problemer, tanker og eventuelle ideer du har. Vi kigger på hvilke behov rummet eller de forskellige rum skal opfylde. Jeg måler op, tager billeder og kommer med mine umiddelbare ideer. Inden mødet afsluttes aftaler vi, hvornår design oplægget forventes færdigt og jeg får en original plantegning med. 

UDVIKLING AF DESIGN
Efter mødet går jeg i gang med at udvikle design oplægget. Alle informationerne fra mødet, bliver brugt til at udvikle det rette design til din virksomhed. 
Design oplægget består af:  
– Research af virksomheden – Brand/Design DNA 
– Plantegninger – Før og efter
– Moodboards af: inspiration, farver og materialer, produkter 
– Illustrationer af det færdige resultat 

INDRETNINGS PROCESSEN
Først godkendes oplægget af dig og eventuelle ændringer tilføjes. Når design oplægget er færdigt, sættes indretningsprocessen igang. De valgte møbler, produkter og materialer bestilles til din virksomheds adresse. Jeg står for koordinering af de opgaver og projekter der skal udføres, her i blandt eventuelle fagfolk der skal involveres. Derudover kommer jeg ud og indretter det/de aftalte rum. 

PRIS
Alle indretnings opgaver er forskellige og derfor vil prisen også variere. Kontakt mig for en pris på dit indretningsprojekt. Min vejledende timepris er 700 kr. ex. moms. 

Jeg løser opgaver i hele landet og kommer gerne ud til din virksomhed. Jeg tager 3 kr. pr. kørt km efter de første 20 km. fra Decor Studios adresse. 

Skal du afholde et event i din virksomhed, har brug for konceptudvikling af en messestand eller butik, have stylet billeder af dine produkter til din hjemmeside, katalog eller sociale medier så læs mere under styling og konceptudvikling.  

INDRETNING AF PERSONALE INDGANG

FØR

Back to Top