fbpx

Elsker du indretning og farver, så er du in for a treat, for i dag viser jeg mit soveværelse med farver frem. Plus et par billeder af hvordan det så ud for 2 år siden. Personligt elsker jeg farver, men jeg kan også mærke hvor hurtigt det kan ændre sig for mig, med hvilke farver jeg elsker og hvilke jeg er knap så vild med. Det har især noget at gøre med, hvis jeg har set på en farve på en væg i et par år, så har jeg brug for at male den om.

Det handler dog også om trends og hvad der er oppe i tiden. Selvom jeg mest af alt vælger ud fra, hvad jeg synes der er lækkert. Hvordan har du det med farver i dit hjem?

Læs også: Forvandling af vores stue før og efter

MIT SOVEVÆRElSE MED FARVER

Indretning af soveværelse med farver
Soveværelse med farver
Soveværelses indretning
Soveværelse ud mod gang
Soveværelses indretning

Reklame/affiliate links:
Ternet sengetøj (fra jysk, kan desværre ikke finde det online mere) // Gråt sengetøj // Lampe // Bordlamper (på tilbud) // String reol (på tilbud) // Puf // Smykkeskrin

Jeg har godt nok vist lidt billeder af vores soveværelse med farver her på bloggen, men synes nu at det fortjente sit eget indlæg. Jeg tror at jeg malede farven på væggen for ca. 1,5 år siden, og er stadig ret vild med den. Så nu må vi se hvor længe den holder, om den bliver der det næste års tid, eller om jeg lige pludselig bliver træt af den.

Og som du nok kan regne ud, så er billederne taget på forskellige tidspunkter. Da der er lidt forskelligt sengetøj på dynerne.

Farvekoden hedder forresten: NCS s 4020-y50r

FUN FACT
Jeg har selv hængt alt op i soveværelset: hylder, sengeborde og knager. Dog ikke lige lampen. Jeg elsker følelsen af at have gjort tingene selv, selvom jeg ikke lige er udlært i alt det værktøj der.

Læs også: SS19 farvetrends

SOVEVÆRELSET FØR

Mit soveværelse med farver før
Mit soveværelse med farver før

Vores soveværelse med farver for 2 år siden. Den mørkegrå farve, var den farve jeg malede lige den gang vi flyttede ind i huset. Den holdte i nok 1 år, derefter blev jeg træt af den. Selvom den mørke farve virkelig virkede godt, om aftenen i rummet, når man skulle sove. Der var der altså mørkt.

Det er altid sjovt at se billeder, af inden man har lavet om. Så kan man virkelig se hvilken effekt det har. Og så er jeg virkelig glad for, at jeg elsker at lave om og indrette.

Læs også: Hvordan du indretter en lille entré

Laver du ofte om? Eller er står tingene de samme steder 5-10 år efter?

6 thoughts on “INDRETNING AF SOVEVÆRELSE MED FARVER

  1. Wow, du kan virkelig noget med farver. Jeg er vild med soveværelset, så tak for at oplyse farvekoden. Virkelig rolig og behagelig. Gad godt se noget mere inspiration om børneværelser 🙂

    1. Mange tak. 🙂 Nå for den da, det kigger jeg lige på.
      Men faktisk har jeg min til salg lige nu, hvis du er interesseret- da jeg har lavet om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top