fbpx

Hverdagsmagi til din bolig er en serie af blogindlæg, der netop handler om magi til din bolig. Det kan være alt fra små og store indretnings tip til gode tilbud på ting du ikke vil undvære eller en yderst inspirerende blog eller instagram profil, som du bare er nød til at følge. Alt hvad der kan hjælpe dig i din hverdag og som forhåbentligt bringer dig lidt magi. Har vi ikke alle brug for lidt magi engang i mellem? Så værsgo her er lidt magi til din bolig:

Selvom indlægget hedder hverdagsmagi, tænker jeg at det første indlæg sagtens kunne udkomme på en søndag. En søndag er bare en god dag til at slappe af og læse blogs, så why not? I dag vil jeg dele et tip til at skjule ledninger. De grimme tingester har vi jo alle og er virkelig noget der kan irritere mig her hjemme.

Affiliate/reklame link: Kurv fra Bloomingville

Det tog mig faktisk ret lang tid at finde ud af, hvordan jeg lige skulle skjule ledningerne. Men pludselig slog det mig imens jeg var på arbejde ved Bloomingville og nu er jeg super glad for det. Det giver en del mere ro i det område. Jeg fandt nemlig en fin lille kurv med låg ude på Bloomingvilles restlager, som passer perfekt dertil. Det behøver selvfølgelig ikke lige være den specifikke kurv. Men så har du da fået ideen med dig, hvis du falder over en lignende kurv og du selv står mangler en måde at skjule ledninger på.

Sådan så det ud med ledningerne før. Ikke specielt hyggeligt vel? Kunne du bruge mit tip til at skjule ledninger?

Kunne du tænke dig at se flere billeder af vores stue fra før den blev lavet om? Så læs med i indlægget her: Forvandling af vores stue – før og efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top