fbpx

Jeg har lavet en gratis ebog om planter, som du kan få glæde af og få direkte i din mail. Ebogen tager udgangspunkt i dette indlæg: planteguide over 8 darlings vi alle elsker. Samtidig med at den indeholder flere tips til pasning af planterne. Du kan gemme ebogen på din computer, mobil, iPad eller printe den ud, og gemmen den et sted tæt på dine planter.

Husker du forresten at følge med på instagram? Jeg har nemlig startet et nyt koncept op hver tirsdag – Plantetip tirsdag. Så kan du hver tirsdag få gode tips til pasning af dine planter. I dag kommer jeg ind på, at du skal lære dine planter at kende, og hvad mener jeg egenligt lige med det? Det kan du få at vide i mine stories. Men skynd dig for de gælder kun i 24 timer. Så tjek det ud i dag.

Læs også: Hverdagsmagi til din bolig – et vandingstip til dine planter

Gratis ebog om planter

EBOGEN INDEHOLDER
Pasningsguides til:
– Pilea Peperomioides
– Monstera Deliciosa
– Calathea Orbifolia
– Ficus Elastica
– Bananpalmen
– Figentræet
– Fredsliljen
– Aloe Vera
12 gode plantetips

FÅ MIN GRATIS EBOG OM PLANTER

For at få min gratis ebog om planter – og nærmere en guide til pasning af 8 forskellige planter + gode pasningstips. Skal du bare skrive dig op nedenfor og så kommer ebogen direkte i mail indbakke. Du kan også trykke lige her.

Når du skriver dig op, accepterer du at dine personlige data gemmes i overensstemmelsen med privatlivspolitik. Dine data anvendes kun i forhold til at sende dig nyhedsmails, gratis ebøger, indretningstips og lignende.

HUSK AT KIGGE I DIN SPAM MAPPE – MÅSKE DEN HAR LISTET SIG DERIND.

Få ebogen lige i din indbakke – skriv dig op her

* indicates required

Jeg håber at, du bliver glad for min ebog og så kan jeg love dig, at der kommer mange flere af denne slags. Nogle bliver gratis som denne, andre kommer til at koste lidt. Men alt i alt så kan du godt glæde dig.

Læs også: DIY – Sådan laver du din egen evighedsbuket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top