fbpx

Så er det blevet tid til en rigtig lækker give away. Som jeg nævnte i mit indlæg om Formland aw19, har jeg lavet et samarbejde med Camilla fra Humdakin med en give away, hvor en af mine følgere kan vinde et gavekort på 750 kr. til hendes webshop. Humdakin er rengøringsprodukter med fokus på luksus, bæredygtighed og at holde rent, fremfor at gøre rent. Måske du kender dem allerede fra Instagram, hvor mange influencers ofte snakker om disse produkter. Humdakin har fået stor succes allerede, selvom firmaet kun er to-tre år gammel og det er fuldt fortjent.

Indlægget indeholder reklame, men alle holdninger er mine egne.

Give away humdakin

Læs også: Eventyrlige højdepunkter fra Formland aw19

Humdakin har et fint udvalg af sæber, håndcreme, rengøringsmidler, klude, viskestykker og en masse andre fine ting. Og noget af det vigtigste af det hele, ihvertfald for sådan en som mig, er at designet er super flot. Både emballagerne til sæberne men også tekstilerne er virkelig lækre. En anden ting som jeg også går rigtig meget op i er, at produkterne er allergivenlige og neutrale. Jeg har nemlig en sart hud, og er ikke glad for produkter med alt for meget parfume eller forskellige tilsætningsstoffer. Derfor er Humdakin et godt valg for mig.

humdakin

FOR AT DELTAGE SKAL DU:

Og nu har jeg været så heldig at forkæle en af jer med denne give away, så du kan vælge lige det du har lyst til i webshoppen for 750kr. Konkurrencen foregår over på min Instagram, så for at deltage skal du smutte der over.

Find min Instagram-profil her: @decorstudiodk og kom direkte til konkurrencen lige her.

Læs også: diy guide til at lave din egen gratis ananasplante

vind gavekort
Give away humdakin

Vil du vide mere om Camilla og Humdakin så kan du læse med lige her. Og ellers skal du husk lige at følge med inde på hendes Instagram: @Humdakin

Læs også: 5 indretnings myter – sådan forholder du dig til dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top