fbpx

Jeg er gået sammen med Nina fra Eden Outcast om en give away. Du kan nemlig vinde en valgfri wall flowet fra Eden Outcast. De er simpelthen så fine og kan virkelig sætte lidt mere dybde på en almindelig billedvæg. Så er det ikke lige noget for dig? Jeg fortæller lidt længere nede, hvordan du deltager.

Indeholder reklame for Eden Outcast

Give away vind en valgfri wall flower fra Eden Outcast

Men først vil jeg lige vise, hvor fin wall floweren er her hos mig. Jeg valgte den i messing og i den lille udgave, da den passer helt perfekt her på min billedvæg. Jeg er vild med den struktur og dybde wall floweren, bringer til billedvæggen. Det er jo lidt som at have en blomst på væggen altid. Den fine wall flower kan hurtigt, gøre en almindelig og til tider lidt kedelige billedvæg mere spændende at se på. Hvad synes du om den?
Når men tilbage til dig og denne give away…

Skal du have hjælp til at sammensætte en billedvæg? Så læs med i dette indlæg: 8 af mine bedste tips til at sammensætte en billedvæg

Give away med eden outcast
Wall flower fra Eden Outcast
Give away
Give away vind en valgfri wall flower fra Eden Outcast

Eden Outcast har 3 forskellige slags, som fås i 2 størrelser. Så i denne give away kan du vælge i mellem Messing, stål med en iriserende overflade og perlemor (dog ikke på lager endnu). Der er dog nogle af dem, som kun fås i en stor eller en lille. Så tag lige et kig i hendes webshop, for at se hvilken du kunne tænke dig.

SÅDAN DELTAGER DU

For at deltage i give awayen, skal du hoppe over på instagram og smide en kommentar til billedet der står give away på, som det øverste.
– Skriv hvilken wall flower du kunne tænke dig og tag gerne et par venner
– Følge med hos @decorstudiodk og @eden_outcast

Du kommer direkte til give awayen lige her. Held og lykke! Og så glæder jeg mig til at se, hvor wall floweren kommer hen og pynter.
Vinderen af denne give away findes torsdag d. 27 juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top