fbpx

Så er det tid til en give away igen, denne gang kan du vinde 2 valgfrie plakater fra Leaart. Det er altid dejligt at sætte gang i en give away, da det giver mig muligheden for at forkæle en af jer, for at læse med her eller på instagram. Jeg er super taknemlig for at du har lyst til at læse med og forhåbentligt finder en masse inspiration her på bloggen. Så tak for dig. Få mulighed for at vind 2 valgfrie plakater nedenfor.

Indeholder reklame for Leaart.

Læs også: DIY Ikea hack af billedhylder kombineret med Jotun Lady

Konkurrence vinde plakater
vind to valgfrie plakater
vind to valgfrie plakater

Lea er kvinden bag plakaterne og udover plakater, laver hun også malerier, vægdekorationer og andet smukt kunst. Flere af plakaterne er inspireret af havet og havets dyr, hvilket fungerer super godt på tryk. Se bare de to plakater jeg har i mit soveværelse. Deres fine dusede farver og smukke mønstre passer perfekt ind til det rolige soveværelse. Samtidig med at de er med til at skabe en wellness agtig atmosfære, så fanger de også ens øjne med deres mange former og farver.

Jeg har selv Coral nr. 2 i 50×70 cm og Bayahibe no. 1 i A3. Jeg synes de to passer virkelig godt sammen både i farver og de smukke mønstre. Der er noget meget betagende over de både bløde og dynamiske former. Nærmest som om der er bevægelse i dem. Så smukt.

For at deltage skal du smutte over på min instagram, hvor du må deltage alle de gange du har lyst. Så klik her og vind 2 valgfrie plakater – du kan jo også lige hoppe ind og tjekke Lea’s kollektion ud. Vinderen findes onsdag den 13 maj – og vil også blive offentliggjort på min instagram. Så jeg vil helt klar anbefale dig at følge med derovre – @decorstudiodk

Læs også: Gratis ebog – Er din bolig klar til salg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top