fbpx

Jeg er typen der godt kan lide at lave om. Efter noget tid bliver jeg lidt træt af tingene, farverne osv. Derfor trænger jeg engang i mellem til at der skal ske noget nyt. Vi har nu boet her i eget hus i knap 2,5 år, og for et par måneder siden, fik jeg nok. Nok af vores stue og især sofa område, så det blev tid til en forvandling af vores stue. Og det tænkte jeg kunne være sjovt for jer at se hvordan det ser ud nu, men også hvordan det så ud før. 

Når der skal ske forvandlinger og forandringer her hjemme generelt, skal jeg ligesom forberede min kæreste lidt på det. Han skal lige være klar på at det sker og især hvis der er farver indblandet. Det må jo helst ikke blive for piget ifølge ham. Engang i mellem har jeg dog haft lyst til at male en dusty rose på væggene, men så var der nok lidt krise i hjemmet efterfølgende. Så når der sker lidt mere omfattende ting, plejer jeg lige at snakke om det et godt stykke tid inden det sker. Simpelthen et godt tip givet videre, hvis andre også oplever det kan være svært at få ens partner med på nogle af de ideer man har. Men nu til forvandlingen af vores stue. 

VORES STUE NU

Jeg har malet bagvæggen i en grå/blå farve, før var den den dyb grøn. Faktisk er det den blå farve du ser på det sidste billede ovenfor. Derudover flyttede jeg mine streng reoler, den ene over på gallerivæggen og den anden i soveværelset. Så købte jeg en ny lampe som jeg ovenud elsker. Der skulle faktisk ikke så meget til, udover maling, omrokering og en ny lampe. Men skulle man spare, kunne man sagtens have købt en billigere lampe eller brugt den gamle. 

STUEN FØR

Jeg er meget glad for denne forvandling af vores stue, men egentligt drømmer jeg om en ny sofa og sofabord. Så på et tidspunkt kommer det i hvertfald, men for nu fungerer det rigtig godt. 

Trænger dit hjem til en opfriskning, hel ny indretning eller har du bare brug for lidt vejledning? Så hjælper jeg dig gerne i mål. Læs mere under privat indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top