fbpx

I starten af hver sæson slår messecenteret i Herning dørene op for designmessen – Formland ss20. Endnu en gang var jeg også på besøg. Det er efterhånden blevet en god og hyggelig tradition, at tage der ud og finde inspiration, nye brands, spændende produkter og følge med i de nyeste trends. Denne gang var Formland ss20 præget af en masse fine farver, former og inspirerende iværksættere.

Farve sammensætning

I denne sæson var jeg meget betaget af den store og flotte trendzone samt af de mange mindre start ups/brands. Desværre synes jeg at der tegner sig tendens til at de større brands stande minder meget om det samme år for år. Så for mig er det ikke her jeg finder min inspiration. Man kan selvfølgelig heller ikke forny sig konstant, men da bolig branchen forandre sig hele tiden, mener jeg at det er vigtig som brand at skabe noget nyt og inspirerende for andre. Og især de større brands, da de ofte har økonomien og mandskabet til det.

Læs også: Tendenser fra Formland

TRENDZONEN PÅ FORMLAND SS20

Trendzonen
Trendzonen Formland ss20
trendzonen SS20 formland
Trendzonen Formland ss20
trendzonen SS20 formland
Farve sammensætning
Trendzonen
Trendzonen
Trendzonen Formland ss20
Sarte kontraster
Bløde tendenser
Seng med tørrede blomster

Billederne taler vist mere eller mindre for sig selv, og derfor vil jeg ikke sige så meget andet end det var super flot. Trendzonen på Formland ss20 er stylet af Studie Flyhelsted og er helt klart den bedste de har lavet indtil videre efter min mening. Kæmpe cadeau herfra.

Læs også: 10 interiør trends fra 3 days of design

UPCOMMERS

Blomster design
blomster design

Et af de første stande mine øjne faldt på hos start up virksomhederne, var ved Kontra flower design. Det var en rigtig fin lille stand, som jeg er sikker på fangede manges øjne.

Unikt keramik

Det smukke keramik på Studio Aarhus‘s stand var simpelthen så fint. Specielt de fine to delte kopper. Dem kunne jeg godt ønske mig et par stykker af hjem til.

Krystaller

House of Vincet som jeg har fulgt på insta i længe havde også en fin stand. Deres smykker er simpelthen så fine.

Små start ups

En anden rigtig fin stand og en god ide var hos Kit company, her køber du et kreativt sæt, hvor du så kan lave dit eget DIY. Eks. et planteophæng, stofpose med tryk, sojalys og meget mere. Så hvis du gerne vil være kreativ men ikke helt selv har ideerne til det, er det her en god løsning.

Små start ups

Hos Form & refine blev der lagt vægt på de neutrale og naturlige materialer og farver. Det var en rigtig fin kontrast til de mere farverige brands. Der udover laver de nogle rigtig fine møbler som man skal holde øje med i fremtiden.

Sjove og farverige plakater

Hos Poster & Frame en virksomhed jeg ikke kendte i forvejen, (men som har et stort udvalg af plakater), havde de en masse fine plakater både fra kendte designere og knap så kendte. En serie jeg spottede med det samme, er denne lidt atypiske ironiske serie. Jeg er vild med farverne og kunne godt overveje at anskaffe mig den med blæksprutte isen. Kunstneren bag er Supermercat.

ET PAR AF DE STORE

Formland ss20
Formland ss20

Det var ikke de store brands som fangende min opmærksomhed i år, udover Broste Copenhagen og den fine blomster setting hos IB Laursen. Som nævnt så synes jeg at mange af de større brands ikke er så gode til at forny sig. Lige med lidt undtagelser.

Endnu engang var det en fin messe med en masse inspiration. Hvis du ikke selv har besøgt messen tidligere eller denne gang, så kan jeg varmt anbefale det, hvis du får muligheden for det. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Læs også: Eventyrlige højdepunkter fra Formland

Selected by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top