fbpx

Som det første indlæg her på min nye blog, tænkte jeg det var passende at fortælle lidt mere om min rejse til at blive selvstændig. Jeg har efterhånden været igennem en del ting og har oplevet en masse i mine uddannelses år og i de år jeg har været fast ansat som interiør stylist hos Bloomingville

Living by CKK

Inden jeg begyndte som Retail Design studerende i 2013, besluttede jeg mig for at starte en indretningsblog. Dengang drømte jeg om at dele ud af min passion for indretning, samtidig med at have noget jeg kunne bruge i relation til min uddannelse. Dengang hed bloggen noget andet end Living by CKK, men navnet blev hurtigt ændret, da jeg ikke kunne forbinde mig selv med det. 

Jeg drev bloggen fra 2013 til 2017, hvor jeg skrev om alt fra indretningstips til sponsorerede indlæg og interiør trends. Gennem bloggen deltog jeg i events både hos virksomheder og større arrangementer som Formland og 3 days of design. Det startede ud som en hobby og udviklede sig til mit studiejob, sammen med mit freelance arbejde for Houzz

Igennem bloggen har jeg lært utrolig meget, som jeg i dag er yderst taknemlig for og som jeg fortsat bruger i mit arbejde. Det gælder blandt andet wordpress, photoshop, illustrator, layout af moodboards og dokumenter, styling af billeder og hvor stor en betydning de sociale medier har. Alle disse ting havde jeg ikke lært i samme grad, hvis jeg ikke havde startet bloggen op.

Efter jeg blev færdig uddannet, gik der ikke lang tid før jeg fik et arbejde. Det var lige det arbejde jeg havde drømt om, at have efter min uddannelse. Eftersom arbejdet var fuldtid, og jeg også gerne ville andre ting end at arbejde hele tiden, valgte jeg bloggen fra. Men med det grundlag at jeg ville starte den op igen, på et andet tidspunkt. 

Interiør stylist hos Bloomingville

Allerede tre måneder efter jeg blev færdig uddannet, fik jeg et arbejde hos Bloomingville. Her skulle jeg arbejde som interiør stylist, en stilling jeg stort set altid har drømt om. Hos Bloomingville havde jeg stor variation i mine opgaver, hvor jeg lavede alt fra daglig vedligehold til indretning af showroomet og styling af billeder. Det var en god blanding af praktiske gøremål, koordinering og kreativitet. Derud over skulle vi i hver sæson sætte messer op i flere lande. Det var både super sjovt og samtidig krævende, da vi ofte var i gang i mange timer. 

De næste to år brugte jeg på at køre igennem denne mølle hver sæson. Foto – indretning af showroom på ny – messer. Ind i mellem havde vi også forskellige events, der skulle laves flere billeder til instagram og hovedkontoret skulle holdes opdateret. 

Det var et super fedt job med masser af kreativ frihed og hvor jeg har lært en masse undervejs. For ikke at snakke om alle de skønne mennesker hos Bloomingville. Men efterhånden fandt jeg ud af, at hvis jeg skulle blive selvstændig så var det nu. 

Selvstændig – Decor Studio

Jeg var ret ung, da jeg vidste, hvad jeg ville beskæftige mig med. Allerede dengang vidste jeg også, at på et tidspunkt ville det selvstændige liv tiltrække. Efter et personligt og yderst lærerigt forløb fandt jeg ud af, at det var nu jeg skulle tage chancen og satse alt på at blive selvstændig interiør stylist.

Med Decor Studio er det min drøm, at kunne leve af det jeg er god til og som jeg elsker at lave. At indrette, style, designe, udvikle og blogge. Det er samtidig et sted hvor jeg selv kan styre slagets gang, og hvor alle opgaver er sjove, stor som lille. Og det er så her jeg er nu, selvstændig interiør stylist og yderst stolt af min kunnen og vejen jeg har taget for at nå her hen. 

Som du måske har læst her på siden, udfører jeg opgaver indenfor:
Indretning til privat og erhverv
Styling af billeder, til events, af messestande og visual merchandising
Konceptudvikling af butikker og messestande
– Samarbejde med bloggen i form af sponsorerende indlæg og affiliate/reklame links

Er du interesseret i et samarbejde, så skriv endelig en mail til c@decorstudio.dk eller ring til 41678476. 

Jeg håber du har lyst til at læse med fremadrettet og jeg glæder mig til at høre fra dig. Hvad enten det er angående en opgave eller som læser af Decor Studios blog. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top