fbpx

Det her er et utroligt simpelt vandingstip til dine planter. Jeg har brugt tippet i de sidste par år og det giver mig en utrolig god følelse, når jeg bruger tippet. Når man går op i indretning, har man ofte også en del planter i hjemmet. De planter skal selvfølgelig vandes og her af kommer min ide. Okay det er nok ikke en ny ide, men synes nu selv det er ret smart alligevel.

I disse tider hvor vi skal tænke på miljøet, spare på vores ressourcer og måske også lidt spare lidt penge, så er dette tip guld værd. Tippet kommer her:

Et vandingstip til dine planter

Jeg drikker en del vand og tager altid et glas vand med ind til sengen. Ret ofte drikker jeg måske kun lige en mundfuld og resten af vandet, går derved til spilde. Så i stedet for at hælde vandet ud, hælder jeg det i en vandkande. Så bliver vandet brugt næste gang jeg skal vande planterne. Det betyder at jeg sjældent tager nyt vand fra vandhanen og kan derved spare lidt på vandet. Et smart vandingstip til dine planter ikke?

Du kan også bruge tippet på andre måder. Eks. ofte tager det lidt tid for vandet i bruseren at blive varm, ha en spand til at stå og hæld det kolde vand deri. Så kan du også bruge dette vand til at vande dine blomster og planter.

Læs også: Hverdagsmagi til din bolig – tip til at skjule ledninger

spar penge og hjælp miljøet

Alt overskydende vand her hjemme bliver brugt til vanding af planter. Dog ikke ideen med bruseren, da vores vand er varmt indenfor 2 sek. Men det er noget vi har gjort hjemme hos mine forældre, som jeg gerne vil dele videre.

Jeg håber du kan bruge mit vandingstip og måske begynde af tænke lidt mere over, hvordan vi kan spare på vores ressourcer og hjælpe planeten.

Har du et tip der minder om mit vandingstip til dine planter, som også hjælper miljøet og pengepungen?

vandingstip

Husker du forresten at følge med på Decor Studios facebookside? Her deler jeg altid de nyeste indlæg og deler indretningstips til dit hjem. Jeg ville blive meget glad, hvis du har lyst til at følge med.

Læs også: Mit allerbedste spare tip når du gerne vil forny dit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top