fbpx
Hænge billeder op

I går lavede jeg en ny billedvæg i stuen og det er blevet så fint, og så fandt jeg en smart løsning på at hænge billeder op. For lidt tid siden solgte jeg en del af mine gamle ting, og endte med at tjene omkring 2000 kr. Nogle af de penge har jeg brugt på at købe nye plakater. De gamle plakater har jeg nok haft i 4 år, så jeg trængte virkelig til at kigge på noget nyt på væggen.

Udover nye plakater trængte jeg også til, at billeder skulle hænge på en ny måde. De skulle ikke bare hænge centreret over skænken. Det har jeg prøvet lidt for mange gange efterhånden. Og derudover kunne jeg godt tænke mig, at jeg i fremtiden har mulighed for at udvide min billedvæg. Gerne med nogle fine fund fra genbrug eller lignende.

tip til opsætning af billedvægge

Links til plakaterne fra venstre til højre
Forest Desenio
Unity #2 Linie linje
Stockholm facede Desenio
Strokes in black Desenio
Silhouette Linie linje – Reklame/modtaget i gave i forbindelse med køb af den anden plakat
Lekfull Wall Of Art
Noir Wall Of Art 

Asymmetrisk balance
billedvæg

Kunst plakater

Læs også: Sådan kan du forny hjemmet, når du ikke selv kan se mulighederne

DET SMARTESTE TIP TIL AT HÆNGE BILLEDER OP

Det er ikke altid lige let at finde ud af hvor plakaterne skal hænge. Mange bruger tricket med at lægge dem på gulvet. Hvilket også er en god måde, for at se hvordan plakaterne passer sammen. Men jeg synes nu ikke helt det fungerer, når de så skal op på væggen. Det er ikke helt til at se hvor meget de fylder på væggen osv. Så jeg fik en ide til bedre at kunne hænge billeder op.

Malertape! Super smart. Jeg måler et stykke tape af, som har samme str. som plakaten og placerer derefter tapen som en ramme på væggen. På den måde kan jeg placere billederne på væggen, så de kommer til at hænge lige præcis det sted jeg ønsker. Uden at skulle lave 20 forskellige huller i væggen, fordi den ikke lige hang rigtigt.

Tip med malertape
Tip til din plakatvæg

Er det ikke smart? Jeg er i hvert fald rimelig op og køre over det. Så er det meget lettere at forestille sig, hvordan plakaterne skal hænge. Og efterfølgende let tilføje nye plakater uden at blive i tvivl.

Synes du om min nye billedvæg? Hvis du vil se hvordan den så ud før, så smut ind forbi min instagram @decorstudiodk, her er der en masse billeder af den.

Læs også: Et tip til hvordan du får dine friske blomster til at holde længere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top