fbpx

I sidste uge brugte jeg en morgen, på at male billeder med akvarelmaling. Det var virkelig rart at starte morgenen, med at være kreativ og samtidig med at jeg ikke skulle tænke for meget. Jeg har aldrig været særlig god til at male billeder, og kan sjælendt forestille mig hvordan det skal se ud. Og når jeg prøver at male organiske former, bliver det aldrig særlig godt.

Jeg har fundet ud af, at jeg bare skal holde mig til nogle simple former og streger. Så fordi jeg lidt er en dør til at være lave billeder med akvaralmaling og bare maling generelt, tænkte jeg, at jeg ville vise min meget lette DIY, hvis du heller ikke lige kan lave et smukt kunstværk.

DIY billeder med akvarelmaling

MIN MINI GUIDE TIL BILLEDER MED AKVARELMALING

DET BRUGTE JEG
PAPIRET – Jeg brugte alm. printerpapir, da jeg gerne vil have den helt hvide baggrund.
PENSLER – Til alle billederne jeg lavede, brugte jeg en bred flad pensel. Den kan både lave prikker og fine flade streger.
FARVER – Der er sjældent pæne farver i sådan en akvarel pakke. Så jeg blandende tre farver, til at få den blå farve. Du kan se de tre farver på billedet over.
VAND – Og man skal selvfølgelig også bruge vand, til at blande farverne op med.

Vil du have inspiration til hvordan du bruger personlige billeder i hjemmet? Så læs med her: hvordan burger du personlige billeder i hjemmet?

DIY mal dine egne billeder med akvarelmaling

SÅDAN LAVEDE JEG MINE EGNE BILLEDER MED AKVARELMALING
Jeg er selv mest tilfreds med den med prikkerne og den med de sorte streger. De giver egentligt lidt sig selv. Til den med prikkerne, brugte jeg enden af penslen og prikkede på papiret med nogenlunde samme afstand. Der varierede jeg størrelsen på prikkerne lidt, så den ikke blev så ens formet.

Til den med de sorte streger, puttede jeg farve på til hver streg, så de så ens ud. Derudover strøg jeg penslen op og ned et par gange, samme sted, til jeg synes at den enkelte streg var pæn nok.

Skal du til at lave en billedvæg? Så deler jeg ud af mine 8 bedste tips til at sammensætte en billedvæg.

DIY billeder med akvarelmaling
Billede med akvarelmaling

As simple as that. En kunster bliver jeg nok aldrig, men jeg synes det er sjovt, når jeg kan lave mine egne billeder med akvarelmaling. Det er også med til at give lidt mere personlighed til vores hjem.

Vil du have mere DIY? Så kan du få det lige her: DIY – sådan laver du din egen evighedsbuket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top