fbpx

I dette indlæg vil jeg dele nogle af efterårets interiør trends med dig. Som boligstylist er det vigtigt at holde sig opdateret på de nyeste trends. Dog skal man ofte være hurtig for, at fange hvad der er en trend og hvad der er en mindre tendens. Det er selvfølgelig ikke altid jeg får opfanget det hele, men jeg gør hvad jeg kan, da det både er mit arbejde og min hobby. Så i dag kan jeg komme ind på farverige drikkeglas, unika keramik og kulørte stearinlys som en del af efterårets interiør trends.

Læs også: 5 trends lige nu – noget om rispapirslamper, farverige blomster og streger

Efterårets interiør trends
Efterårets interiør trends

FARVERIGE DRIKKEGLAS
Flotte glas i fine farver har været populær i noget tid. I løbet af efteråret kommer vi til at se mere til de farverige drikkeglas. Vi ser flere og flere tendenser til at vælge boligtilbehør i kulørte farver, frem for neutrale farver. Hvilket er et klart efterspil fra den minimalistiske trend, vi havde for ca. 3-4 år siden. Det startede med at vi skulle male en væg eller to og efterhånden er vi blevet mere modige og derfor vil have flere farver i hjemmet. Jeg er helt klart fan.

UNIKA KERAMIK
Måske du har lagt mærke til på Instagram at flere får unika keramik, som du nødvendigvis ikke ved hvor det er fra. Vi vil ikke længere samle på det samme stel, men nærmere have en masse forskelligt og unikt. Det kan være vi gerne vil bruge en skål den ene dag og en anden den næste, alt efter vores humør og hvad vi har lyst til at bruge. Jeg elsker selv at mikse mine stel med nyt og gammelt. På den måde kan man skabe et helt unikt udtryk.

KULØRTE STEARINLYS
Ligesom de farverige glas er de kulørte stearinlys også en måde på, at bringe flere farver ind i hjemmet. I meget lang tid har hvide stearinlys været det oplagte valg, når man skulle vælge lys til at ens lysestager. Men nu er de kulørte også kommet i spil. Jeg har købt disse i Søstrene Grene, og jeg har faktisk ikke planer om at tænde dem. De er købt for farvens skyld og kun til pynt. Når jeg ville tænde op bruger jeg stearinlys af 100 % stearin. Det er egentlig fordi at jeg ikke er så god til os og lugte/dufte. Og jeg synes egentlig ikke at det gør noget, da jeg tager så mange valg i min indretning som mere eller mindre at er for synets skyld.

Læs også: Eventyrlige højdepunkter fra Formland aw19

Farverige glas

EFTERÅRETS INTERIØR TRENDS – FÅ INSPIRATION TIL DIT EGET HJEM

Indeholder reklamelinks:
Kodanske drikkeglas – blå, amber & pink
Zafferano drikkeglas grøn
Uma Studio keramik
Fritz Hansen skål
Ann-Louise Roman skål
Studio arhøj krus
Farverige stearinlys købt i Søstrene Grene

Læs også: 10 interiør trends fra 3 dayss of design

Efterårets interiør trends

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top