fbpx

Jeg havde en masse tørrede blomster tilovers fra julens kalenderlys dekoration, og ville gerne bruge dem på en ny måde. Derfor fik jeg en ide til at lave en uro med tørrede blomster. Uroen er holdt i en simpel skandinavisk stil, og passer derfor godt ind her hos mig. I stedet for altid at bruge en masse farver, er denne uro med tørrede blomster lavet i sarte grønne og hvide farver, så den skaber et mere roligt udtryk. Læs med og få en simpel guide til hvordan du kan lave din egen uro eller krans. Måske du også har nogle tørrede blomster tilovers eller er blevet træt af nogle af dem du har i dine vaser?

Læs også: DIY sådan laver du din egen evighedsbuket

Diy tørrede blomster
Uro med metal ringe og tørrede blomster

SÅDAN LAVER DU EN URO MED TØRREDE BLOMSTER

DU SKAL BRUGE:
– 1 eller 2 metal ringe (Købte disse to i Stoff og Stil til 35 kr.)
– Naturlædersnor (også købt i Stoff og stil til 17 kr.)
– En masse tørrede blomster
– Ståltråd
– Grensaks
– Bidetang
– Limpistol

STEP 1
Først skal du have de to metalringe sat sammen. Det er her gjort med lædersnoren og limpistolen. Før snoren rundt om ringene, så den sidder pæn og stram. Herefter er snoren limet sammen på bagsiden. Se billede 3.

Læs også: En simpel kalenderlys dekoration med tørrede blomster

STEP 2
Begynd at sætte blomsterne fast ringene. Jeg startede med den store ring. Her er det en god ide lige at teste udseendet på uroen inden du sætter blomsterne fast, eks. ved at lægge dem oven på ringen. Til at sætte den fast brugte jeg ståltråd, hvor jeg klippede nogle mindre stykker af og lavede dem til en krog, så de let kunne vikles rundt om ringen imens jeg holdte blomsten. Se billede 5 foroven. Nu bliver de bare ved til du er tilfreds med resultatet.
TIP: Start med de blomster som fylder mest. Og sæt derefter de små ind i mellem.

STEP 3
Sæt den samme lædersnor som du brugte tidligere rundt om din uro med tørrede blomster, så den kan blive hængt op i loftet. Og så er du færdig!

Diy tørrede blomster
Uro ved billedevæg

Hvad synes du om den? Har du lyst til at lave en lignende?
Husk at følge med på instagram @decorstudiodk hvor jeg altid deler ud af alle mine kreative projekter.

Hvis du mangler nogle tørrede blomster, kan du sagtens selv lave dem. Læs med hvordan lige her: DIY sådan laver du din egen evighedsbuket.

Læs også: Trend wallhanger af tørret græs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top