fbpx
En smuk evighedsbuket

Var det noget med din egen evighedsbuket? Det kan du nemlig sagtens lave selv og det er ikke særlig svært. Jeg er virkelig tilhænger af nemme DIYs, det må godt være så let, at det er lige før man ikke skal lave noget. Min gamle blog var fuld af lette DIYs og det var også noget, som mine læsere elskede. Måske du stadig læser med fra dengang?

Jeg har i de sidste par uger haft en masse blomster til tørre, fordi de skal bruges til et photoshoot i næste uge. Det bliver super fedt og skal nok vise jer billederne efterfølgende. Men i hvert fald så gav blomsterne mig en ide, imens de hang der og tørrede ind. Man ser mange blomsterfirmaer lave evighedsbuketter og vi er vilde med dem. Det er flot, man spare penge i det lange løb og så er det klima venligt – hvad mere kan man forlange?

Men du kan jo bare lave din egen evighedsbuket. Det behøver ikke være særlig dyrt og måske endda gratis, hvis du har haven fuld af blomster.

Læs også: Planteguide over 8 darlings vi alle elsker

Sådan laver du din egen evighedsbuket
Lav din egen evighedsbuket

3 TRIN TIL AT LAVE DIN EGEN EVIGHEDSBUKET

  1. Køb nogle friske blomster, pluk nogle blomster i haven eller brug en buket du har fået i gave (gem derfor altid de gamle blomster du haft stående)
  2. Hæng blomsterne op med hovedet ned ad – de skal mindst hænge i 3-4 uger, før de er helt tørre – nogle i længere tid, hvis de har tykke blade
  3. Nu kan du sætte dem i en vase og mixe lidt, hvis du har flere forskellige slags

HUSK – Du må ikke give dem vand. Tænker at det kunne du nok heller ikke finde på, men ville lige være sikker. Hvis du gjorde, så ville blomsterne rådne og så er der ikke så meget evighedbuket over den mere.

Og så let var det at lav din egen evighedsbuket. Det eneste det kræver er blomster, snor og tid. Budgettet er helt op til dig. I mellemtiden er det ret fint når de hænger der og tørrer ind. Du kan også hænge dem på væggen, som blomster kunst efter de er tørret ind.

Læs også: Blomster dekorationer og blomster skyer

DIY sådan kan du lave din egen evighedsbuket
Tørrede blomster til evighedsbuket

Der er nogle blomster som egner sig bedre til tørring. Her er sarte blomster som blomster fra frugttræer og tulipaner ikke de bedste. Jeg er selv ved at prøve og tørre nogle tulipaner, og de bliver meget brune og har let ved at miste bladene. Men ellers skal du bare prøve dig lidt frem, med hvad der dur og ikke dur.

Læs også: En let diy billeder med akvaralmaling

1 thought on “DIY – SÅDAN LAVER DU DIN EGEN EVIGHEDSBUKET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top