fbpx

Det er noget fascinerende ved, at kunne lave sin helt egen planter gratis. Siden jeg startede bloggen her, satter jeg nogle DIY planter i gang. I dag er det så blevet tid til at lave din egen gratis ananasplante. Jeg har tidligere delt et indlæg, om at lave sin egen peberfrugtplante. Mine lever i bedste velgående endnu, og jeg håber på der kommer nogle frugter på åben senere.

Super let at lave sin egen gratis ananasplante, du skal bare bruge toppen af en ananas og et par måneder efter har du en fin lille plante. Jeg viser min lille guide til hvordan du kan gøre.

Læs også: DIY lav din egen evighedsbuket

DIY GRATIS ANANASPLANTE

SÅDAN LAVER DU DIN EGEN GRATIS ANANASPLANTE

Læs også: DIY dyrk dine egne peberfrugtplanter

  • Skære toppen af ananasen af og fjern de nederste blade. (10. april)
  • Sæt toppen i vand. Efterhånden som de nederste blade bliver brune fjernes de. (4 maj)
  • Efter en-to måneds tid er rødderne ved at være lange nok til, at blive plantet over i ord. (6 juni)
  • Nu skal du blot huske at vande planten og vente på at den vokser.
DIY GRATIS ANANASPLANTE

Billedet her er taget den 2. juli.

DIY GRATIS ANANASPLANTE

Sådan ser platen ud i dag (2. august), så der er sket meget med den lille plante på den sidste måneds tid.

Faktisk synes jeg ikke det lignede, at den havde vokset særlig meget. Men det var lige indtil jeg tog nye billeder og sammenligne dem. Så kan man virkelig se at den vokser og har det godt. Måske bliver den på tidspunkt lige så stor som min anden ananasplante. Den er til gengæld købt.

Det er en god ide, at give den gødning engang imellem ligesom du gør med alle de andre planter. Så får den de bedste levevilkår.

Læs også: Gratis ebog om planter

diy planter
DIY planter

Husk også at følge med på instagram, hvor jeg løbende deler ud af en masse spændende inspiration til dit hjem – @decorstudiodk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top